Meghan Markle, acuzată de plagiat după ce a anunțat că lansează o carte pentru copii

Meghan Markle, acuzată de plagiat după ce a anunțat că lansează o carte pentru copii
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Mai 2021
Data actualizare: 06 Mai 2021
Meghan Markle își va lansa prima sa carte pentru copii la începutul lunii iunie. Deși cartea n-a apărut încă pe piață, soția lui Harry are parte deja de primele critici. 

În timp ce unii o acuză de plagiat, alții o blamează pentru că a scris o carte despre legătură tată-fiu, în condițiile în care ea și părintele ei nu-și vorbesc de ani de zile. 

Cartea explorează legătura specială dintre un tată şi fiul lui, văzută prin ochii mamei. Meghan Markle a explicat că The Bench a luat naștere de la o poezie pe care a scris pentru soțul ei, prințul Harry, de Ziua Tatălui. 

Cartea este ilustrată de artistul Christian Robinson, care a încercat să transpună în imagini „căldura, bucuria și confortul relației dintre tați și fii din toate categoriile sociale”, se arată în comunicat. Meghan Markle va nara ediţia audio a cărţii, care va fi lansată în SUA şi Canada, potrivit news.ro.

Ducesa de Sussex a fost acuzată că a plagiat o altă carte pentru copii, The Boy on the Bench, scrisă de Corrine Averiss. Autoarea cărții a publicat un mesaj pe Twitter la scurt timp după apariția acuzațiilor de plagiat. „După ce am citit descrierea și pasajele publicate din noua carte a Ducesei, nu este vorba de aceeași poveste sau aceeași temă ca în The Boy on the Bench. Nu văd să existe asemănări”, a scris aceasta pe Twitter, potrivit Hello Magazine

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Benny Adegbuyi - ”Mi-e antipatic rău Dani Mocanu”


 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies