Meghan Markle, amenințată cu tribunalul de tatăl ei. Thomas Markle, supărat că nu-și poate vedea nepoții

Meghan Markle, amenințată cu tribunalul de tatăl ei. Thomas Markle, supărat că nu-și poate vedea nepoții
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, lilibet, proces, thomas markle,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 23 Iulie 2021
Data actualizare: 23 Iulie 2021
Supărat că nu și-a văzut nepoții niciodată, Thomas Markle o amenință pe fiica sa, Meghan Markle, cu tribunalul. 

Într-un interviu oferit celor de la Fox News, Thomas Markle a dezvăluit că intenționează să se adreseze instanței din California, în viitorul apropiat, pentru a putea să-și vadă cei doi nepoți. 

Meghan Markle a adus-o pe lume pe Lilibet la începutul lunii iunie și mai are un băiețel, pe nume Archie, care a împlinit doi ani în luna mai.

Ducesa de Sussex are o relatie tensionată cu tatăl său, iar cei doi nu-și mai vorbesc de ani de zile. Thomas nu l-a cunoscut niciodată pe prințul Harry și nici nu a fost invitat la nunta regală din mai 2018.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani suferă că nu i se permite să-și vadă nepoții și spune că va fi foarte dezamăgit dacă “nu-mi voi putea ține niciodată nepoata în brațe”.

În interviul exploziv pe care l-a dat din casa sa din Rosarito (Mexico), Thomas Markle afirmă că ducii de Sussex își cresc “greșit” cei doi copii. 

Mai mult, bărbatul s-a adresat în cadrul interviului și Reginei Elisabeta a II-a. “Profit de această oportunitate ca să o rog pe Majestatea sa Regina să-i permită lui Lilibet să fie botezată în biserica familiei regale. Nu ar trebui să o pedepsim din cauza comportamentului părinților ei. Archie și Lily sunt copii mici. Nu sunt pioni, nu fac parte din joc. Și sunt membri regali. Ar trebui să aibă aceleași drepturi ca oricare alt membru regal”, a declarat tatăl lui Meghan Markle, potrivit The Sun. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.2 Povestea Cramei Serve

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies