Meghan Markle dă sfaturi legate de modă şi vestimentaţie. Vezi pentru ce ocazii învaţă femeile să se îmbrace

Meghan Markle dă sfaturi legate de modă şi vestimentaţie. Vezi pentru ce ocazii învaţă femeile să se îmbrace
Data publicarii: 10 Ianuarie 2019
Data actualizare: 10 Ianuarie 2019
Meghan Markle a acceptat responsabilitatea de a ajuta şi reprezenta o organizaţie de caritate care le oferă femeilor suport în găsirea unui loc de muncă. În această calitate, a fost filmată în timp ce dădea unor doritoare sfaturi legate de vestimentaţia potrivită la un interviu pentru serviciu.

Organizaţia reprezentată de Ducesă le oferă femeilor până la cinci obiecte vestimentare potrivite serviciului, consiliere unu la unu şi o sesiune de evaluare de după interviul de angajare.

Coordonatoarea organizaţiei a declarat despre Ducesă că: “Ne-a vizitat deja de câteva ori şi ne-a fost de mare ajutor. Dă dovadă de foarte multă empatie şi e un real sprijin. Sfaturile ei nu se rezumă la vestimentaţie, sunt legate şi de lucruri pe care o femeie trebuie sa le ştie la un interviu de angajare. “

Una dintre femeile ajutate de Meghan este Patsy Wardlly (foto sus) , în vârstă de 55 de ani, mamă a trei copii care nu a mai lucrat de 16 ani pentru că a fost nevoită să aibă grijă de fiica ei diagnosticată cu autism.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!