”Meghan Markle este însărcinată”! Anunțul oficial al Palatului Kensington

Meghan Markle este însărcinată ! Anunțul oficial al Palatului Kensington
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, insarcinata,
Data: 15 Octombrie 2018
Ducele și Ducesa de Sussex așteaptă primul lor copil.

Kensington Palace a anunțat că Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, într-o declarație oficială entuziastă: ”Altețele Sale Regale Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex este însărcinată și va naște în primăvara lui 2019. Altețele Sale Regale apreciază tot sprijinul primit din partea oamenilor din toată lumea, încă de la nunta lor din luna mai, și sunt fericiți să poată împărtăși această veste fericită”. 

Cuplul a pornit de curând într-un turneu în Australia și este de așteptat să-și respecte programul anunțat al vizitelor. 

De când prințul Harry (34 de ani) și Meghan (37 de ani) s-au căsătorit în luna mai, au apărut constant zvonuri despre sarcină. La patru luni după nunta lor de la Windsor, mediumul TV Sally Morgan a prezis că anunțul unei sarcini va fi făcut până la sfârșitul anului. Înainte de nuntă, Sally a prezis, de asemenea, corect, că Prințul Charles o va conduce pe Meghan la altar și nu mama acesteia, consemnează hellomagazine.com.

Atât Harry cât și Meghan au fost foarte deschiși când au fost întrebați despre moștenitori, declarând de fiecare dată că abia așteaptă să întemeieze o familie.

Foto: Getty
FULLSCREEN
”Meghan Markle este însărcinată”! Anunțul oficial al Palatului Kensington
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO