Meghan Markle, la fel de hărțuită ca Prințesa Diana. Cine spune asta

Meghan Markle, la fel de hărțuită ca Prințesa Diana. Cine spune asta
Citeste mai mult despre: MEGHAN MARKLEa, Meghan Markle,
Data: 13 Februarie 2019
Soția lui Harry e hărțuită de jurnaliști la fel cum era și Prințesa Diana, spune prietenul ei apropiat, actorul George Clooney. 

"O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a spus Clooney pentru revista australiană WHO.

"Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este hărţuită şi vânată la fel ca Diana şi istoria se repetă", a mai avertizat Clooney.

Soții Clooney sunt buni prieteni cu Meghan și Harry, aceștia participând inclusiv la nunta cuplului regal din 2018. 

Prințesa Diana, soția prințului moștenitor Charles, a murit într-un accident de mașină care a avut loc în Paris, în 1997. 

Vezi și:

O sursă din anturajul familiei regale a povestit și un episod mai puțin știut de presă, care se pare că ar fi declanșat un mic război între Meghan și Regină. 

Potrivit acestei surse, Meghan și-ar fi ales la nuntă o tiară cu smaralde, însă Regina a sfătuit-o să-și aleagă alta, de vreme ce proveniența acelei tiare nu era cunoscută, prin urmare era posibil ca respectiva tiară să nu aparțină familiei regale britanice (n.r. tiara e atât de veche încât se presupune că ar fi fost făcută cadou Palatului Buckingham de Rusia, iar protocolul dictează că tiara purtată în ziua nunții nu trebuie să fie una primită în dar).

Aceeași sursă a povestit că Harry ar fi reacționat spunându-i Reginei că lui Meghan trebuie să îi fie dat tot ceea ce poftește. Regina, la rândul ei, s-ar fi înfuriat și ar fi reacționat spunându-i nepotului: „Nu, Meghan nu poate avea orice poftește! Ea primeşte ce tiară îi dau eu!”

Și știrea că Prințul Harry și Meghan se vor muta din Palatul Kensington la Frogmore a făcut vâlvă în presa britanică săptâmânile trecute, mai ales că decizia a fost anunțată fără a oferi un motiv. 

Surse din Palatul Regal au declarat tot pentru publicația britanică The Daily Mail că vina ar fi tot a lui Meghan. 

„William și Kate nu o plac chiar atât de mult pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

FULLSCREEN
Meghan Markle, la fel de hărțuită ca Prințesa Diana. Cine spune asta
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO