Meghan Markle, la primul ei rol Disney după ce a părăsit Familia Regală. Cu cât a fost plătită

Meghan Markle, la primul ei rol Disney după ce a părăsit Familia Regală. Cu cât a fost plătită
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Martie 2020
Data actualizare: 27 Martie 2020
Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a primit un rol într-un documentar Disney, primul după ce a renunțat la actorie în aprilie 2018 pentru a intra în Familia Regală Britanică.

Meghan Markle va nara documentarul Elephant, care va fi difuzat la 3 aprilie 2020 pe Disney+. Contractul a fost negociat, cel mai probabil, la începutul lunii ianuarie 2020, când cuplul princiar a avut o discuție privată cu Robert Ige, președintele și directorul executiv al companiei The Walt Disney.

Anunțul cooptării ducesei Meghan Markle în echipa care a participat la realizarea documentarului a fost făcut de Disney pe Twitter.

Cât privește latura financiară a contractului, reprezentanții companiei au explicat că au făcut așa cum a dorit Meghan Markle:

Drept recunoștință pentru Elephant, Disneynature și Fondul de Conservare Disney vor sprijini Elephants Without Borders, o organizație care activează în Botswana pentru a asigura prosperitate oamenilor și elefanților”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de eonline.com.

Meghan Markle a refuzat să primească bani pentru implicarea în acest proiect, însă a cerut ca Disney să facă o donație în contul organizației din Botswana pentru a ajuta elefanții și pentru a reduce cât mai mult intruziunea omului în procesul de migrație al acestor animale.

Anterior, Meghan Markle a refuzat 5 milioane de dolari pentru o apariție de doar 5 secunde în serialul Suits. Cine a făcut propunerea puteți citi AICI.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Gabriela Sweet Paprika
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!