Meghan Markle n-are liniște nici în Canada. Avertismentul dur al ducesei de Sussex

Meghan Markle n-are liniște nici în Canada. Avertismentul dur al ducesei de Sussex
Meghan Markle și prințul Harry sunt supărați pe paparazzi. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Canada, paparazzi, printul Harry,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2020
Data actualizare: 21 Ianuarie 2020
S-a mutat în Canada pentru o viață mai liniștită, fără presiunea drapelului pe care îl reprezintă, dar n-a scăpat de presiune. Meghan Markle i-a amenințat pe jurnaliștii în căutare de senzațional, din cauza unor fotografii intime.

Meghan Markle și prințul Harry au lansat un avertisment dur la adresa presei din toată lumea, după ce fotografii tip paparazzi cu ea și fiul ei, Archie, au apărut în tabloidele importante din Marea Britanie. Ducesa de Sussex a fost fotografiată în timp ce-l plimba pe fiul ei de 8 luni într-un marsupiu de bebeluși.

Ducii de Sussex și-au descărcat furia pe un fotograf care a spionat-o pe Meghan din tufișuri și i-a făcut fotografii fără permisiunea ei, scrie harpersbazaar.com.

Meghan și Harry susțin că sunt urmăriți în permanență de paparazzi în Vancouver Island, locul în care cei doi încearcă să-și clădească o nouă viață.

Cei doi i-au amenințat cu procesul pe jurnaliștii care nu le respectă intimitatea și dreptul la viață privată. N-ar fi primul conflict pe care ducii de Sussex îl au cu presa. Meghan și Harry se judecă deja cu două ziare din Marea Britanie pentru hărțuire.

Citește și: Harry, discurs emoționant despre Meghan: „Femeia pe care am ales-o de soție are aceleași valori ca mine”

Meghan Markle și prințul Harry au decis să se îndepărteze de Casa Regală, renunțând la statutul lor de membri seniori ai Familiei Regale. În replică, Regina Elisabeta a II-a le-a interzis să mai folosească titulatura Alteță Regală și le-a tăiat accesul la fonduri publice.

Harry a pierdut și toate gradele militare pe care le avea și i s-a interzis să mai poarte uniforma militară. 

Fiul prințului Charles, care și-a păstrat titlul de duce de Sussex, a petrecut două săptămâni în Marea Britanie unde a „negociat” cu Regina o ieșire onorabilă din Familia Regală.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Kim Kardashian dă în judecată un doctor pentru că s-a folosit de numele ei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies