Meghan Markle, prima apariție după interviul oferit lui Oprah Winfrey! Cum arată ducesa care se pregătește să nască?

Meghan Markle, prima apariție după interviul oferit lui Oprah Winfrey! Cum arată ducesa care se pregătește să nască?
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, fotografie, gravida,
Data publicarii: 09 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
Sarcina ducesei de Sussex este avansată și urmează să nască în curând.
Fosta actriţă din "Suits" a avut însă o apariție  în cadrul unui mesaj video, înregistrat pentru evenimentul global "Vax Live", de promovare a vaccinării anti-Covid.
 
Meghan Markle nu a putut participa în carne și oase la evenimentul global "Vax Live",  eveniment de promovare a vaccinării anti-Covid, dar a trimis un mesaj înregistrat, de două minute.


 

Este prima apariție live a lui Meghan Markle după interviul-eveniment acordat lui Oprah Winfrey și s-a lăsat filmată cel mai probabil în curtea vilei din Montecito, California.
 
Meghan Markle a purtat o rochie roșie, cu imprimeu floral, și a arătat senzațional, semn că sarcina nu a trasformat-o foarte tare. Soția prințului Harry a vorbit despre importanța vaccinării și despre sprijinul care trebuie acordat femeilor în general și femeilor de culoare, în special, care și-au pierdut locul de muncă din pricina pandemiei de Covid-19.


Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

RAMONA ȚINTEA - OMUL DIN SPATELE ANCHETEI URSUL ARTHUR -PE PRO TV PLUS

Foto: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies