Meghan Markle, remarcă nepotrivită la adresa cumnatei Kate Middleton: “Are creier de bebeluș”

Meghan Markle, remarcă nepotrivită la adresa cumnatei Kate Middleton: Are creier de bebeluș
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 06 Ianuarie 2023
Data actualizare: 06 Ianuarie 2023
Seria dezvăluirilor din interiorul casei regale britanice continuă. Mai multe fragmente din cartea lui Harry, ce urmează să fie lansată pe 10 ianuarie, au apărut deja în presă. Mezinul Prințesei Diana vorbește despre relația tensionată cu fratele William, dar și despre relația dintre cele două cumnate. 

În “Spare”, Harry povestește că cele două au avut un schimb dur de replici, după ce Meghan ar fi îndrăznit să spună despre Kate că „are creier de bebeluș din cauza hormonilor”. Întâmplarea a avut loc în preajma nunții lui Meghan cu Harry, la scurt timp după ce Kate a adus pe lume al treilea copil. 

Meghan Markle a fost mustrată de cei de la casa regală și i s-a reproșat că nu este suficient de apropiată de Kate pentru a face o astfel de remarcă. 

“A provocat un scandal atât de mare (n.red. Kate) pentru că lui Meghan i s-a spus că nu era suficient de apropiată de cumnata ei pentru a discuta despre hormonii ei. I s-a mai transmis că nu așa se vorbește în cadrul familiei regale”, ar fi povestit Harry în cartea sa, potrivit People

Meghan a povestit anterior că a avut o dispută cu Kate, care a pornit de la rochiile domnișoarelor de onoare. După ce presa a relatat că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă în perioada premergătoare nunții regale din cauza rochiei prințesei Charlotte, Meghan a oferit propria versiune a evenimentelor. 

"S-a întâmplat invers. Și nu spun asta pentru a denigra pe nimeni, pentru că a fost o săptămână foarte grea atunci înainte de nuntă, iar ea era supărată. Dar și-a asumat acest lucru și și-a cerut scuze și mi-a adus flori și un bilet în care își cerea scuze", a spus Meghan în interviul dat lui Oprah Winfrey.

În cartea de memorii, prințul Harry a reflectat asupra nunții din 2011 a prințului William și a lui Kate, amintindu-și că a simțit-o ca pe "încă o despărțire".

"Fratele pe care îl escortasem la Westminster Abbey în acea dimineață dispăruse, pentru totdeauna", ar fi scris prințul Harry în cartea sa. 

“Cine putea să nege asta? Nu va mai fi niciodată în primul rând Willy. Niciodată nu vom mai călări împreună prin ținutul Lesotho cu pelerinele suflând în spatele nostru. Cine ne va despărți? Viața, iată cine”, a mai scris Harry. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!