Meghan Markle și-a pierdut unchiul. Fostul diplomat a murit fără să-l întâlnească pe Prințul Harry

Meghan Markle și-a pierdut unchiul. Fostul diplomat a murit fără să-l întâlnească pe Prințul Harry
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Iulie 2021
Data actualizare: 01 Iulie 2021
În timp ce Prințul Harry se află în Marea Britanie, acolo unde va avea loc o ceremonie în amintirea Prințesei Diana, Meghan Markle a primit o veste tristă.

Unchiul ei, fostul diplomat Michael Markle, s-a stins din viață, la vârsta de 82 de ani, scrie Daily Mail. Bărbatul suferea de boala Parkinson, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se înrăutățise. 

Mike Markle a murit fără să-l întâlnească pe soțul nepoatei sale, deși asta a fost una dintre dorințele sale. Mike este fratele mai mare al lui Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex

“Mike era un bătrânel minunat, blând și calm. Era mereu fericit atunci când era întrebat de Meghan, însă cel mai mult îi plăcea să discute despre ultima lui soție, cea care s-a stins și pe care a iubit-o enorm”, a declarat o sursă apropiată familiei potrivit sursei menționate mai sus. 

Mike era mândru de Meghan și își dorea mult să aibă șansa de a-l cunoaște pe Prințul Harry. 

“Oamenii știau că el este unchiul lui Meghan și întotdeauna când se oprea la vorbă le spunea tuturor cât de mândru este de nepoata asta, chiar dacă nu era de acord cu anumite lucruri. De obicei chicotea și spunea <<Nu ai ocazia în fiecare zi să ai un prinț în familie>>”, a mai declarat sursa. 

Pe vremea când era diplomat, Mike Markle și-a folosit influența pentru a-i face rost nepoatei de un post de ofițer de presă la Ambasada Americană din Argentina. Pe atunci, Meghan avea 20 de ani. 

Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry în mai 2018. Cuplul are doi copii, un băiețel, pe nume Archie, și fetița Lilibet, care a venit pe lume la începutul lunii iunie.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Oferta lecțiilor de supraviețuire în cartier împreună cu Meitii - Facem Level (Summer Edition susținută de Republic of Gamers) – episodul 25


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies