Meghan Markle și Kate Middleton, întâlnire tensionată! Cum s-au comportat ducesele

Meghan Markle și Kate Middleton, întâlnire tensionată! Cum s-au comportat ducesele
Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Kate Middleton,
Data publicarii: 10 Martie 2020
Data actualizare: 13 Martie 2020
Recent, Meghan Markle și Prințul Harry s-au întâlnit cu Prințul William și Kate Middleton, pentru prima oară în patru luni, iar momentul nu a fost cel mai fericit. 

Fanii regali îi acuză pe Prințul William și pe Kate Middleton că ”i-au ignorat” pe Meghan și pe Harry și că momentul întâlnirii acestora a fost de-a dreptul ”dureros”.

Citește și: Cum a încălcat Meghan Markle protocolul, în ultimul ei angajament regal

Ducele și Ducesa de Sussex s-au văzut cu Ducele și Ducesa de Cambridge pentru prima oară de când a fost anunțat Megxit-ul.

Cei patru au participat la slujbă împreună, însă fanii regali au fost dezamăgiți de reacția lor când s-au văzut. ”Nu așa se salută frații între ei”

În biserica din Londra, Harry și Meghan au fost conduși la locurile lor, cu scurt timp înainte ca William și Kate să li se alăture.

Meghan a fost zărită spunând ”Bună!” și făcându-le discret cu mâna lui William și Kate. Aceștia au salutat întâi un alt cuplu înainte de a se întoarce spre ducii de Sussex.

Harry a zâmbit și a spus ”bună”, dar nu s-a ridicat de pe scaun când i-a văzut pe Kate și William, așa cum a făcut-o Prințul Edward. Conform expertului în limbajul trupului Judi James, citată de Daily Mail, ”tensiunea era palpabilă”, iar William a părut să-și ignore fratele. ”Nu a fost chiar reuniunea călduroasă la care ne așteptam”.

La eveniment, Meghan a furat lumina reflectoarelor într-o rochie verde semnată Emilia Wickstead, la care a asortat o pelerină asimerică și o pălărie  William Chambers.

Între timp, Kate Middleton a optat pentru o ținută roșie, purtând o haină Catherine Walker și o pălărie Sally-Ann Provan. 

Foto: Getty

Pe protplus.ro, puteți urmări toate emisiunile preferate:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies