Meghan Markle și prințul Harry nu-i mai urmăresc pe William și Kate pe Instagram. Care e motivul

Meghan Markle și prințul Harry nu-i mai urmăresc pe William și Kate pe Instagram. Care e motivul
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Mai 2019
Data actualizare: 02 Mai 2019
Ducii de Sussex și-au făcut curat în contul de Instagram și au îndepărtat mai multe persoane din lista de urmăritori. 

Meghan și Harry abia și-au deschis contul de Instagram, dar s-au apucat deja de „curățenie”. Printre cei care au căzut victime curățeniei de primăvară se numără și ducii de Cambridge, William și Kate. Același lucru a pățit și verișoara lui Harry, prințesa Eugenie, care nu mai apare pe lista celor urmăriți de ducii de Sussex.

Meghan și Harry au explicat pe Instagram că nu e o răutate, ci o încercare de a oferi șansa unor organizații umanitare care promovează stilul de viață sănătos, gândirea pozitivă și sănătatea mintală.

„Mai este luna de conștientizare a sănătății mintale și între 13 și 19 mai este săptămâna conștientizării sănătății mintale în Marea Britanie. Pentru a aduce un tribut oamenilor de pe tot mapamondul care muncesc din greu în această direcție, sperăm să aducem în atenție câteva conturi de Instagram care promovează gândirea pozitivă, sănătatea mintală și importanța conexiunii dintre oameni”, au scris ducii de Sussex pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Meghan și Harry spun că-și vor împrospăta contul de Instagram în acest fel în fiecare lună, pentru a da șansa organizațiilor din întreaga lume de a beneficia de vizibilitate publică.

În luna mai, soții Meghan și Harry vor urmări pe Instagram 16 organizații, printre care Born This Way, Headspace, I Weigh și Kind Campaign.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies