Meghan Markle și Prințul Harry, separați de Familia Regală și la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds

Meghan Markle și Prințul Harry, separați de Familia Regală și la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds
Meghan Markle, Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a nu mai stau împreună nici la muzeul londonez. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Mai 2021
Data actualizare: 14 Mai 2021
„Divorțul” dintre Ducii de Sussex și Familia Regală a fost recunoscut formal și de reprezentanții Muzeului figurilor de ceară Madame Tussauds din Londra. Statuile din ceară care îi înfățișează pe Meghan și Harry au fost mutate din sectorul VIP rezervat Casei Regale.

La un an de la renunțarea la îndatoririle regale, Meghan Markle și Prințul Harry au fost separați de Familia Regală și la Muzeul figurilor de ceară de la Londra. Cele două statui din ceară ale Ducilor de Sussex au fost transferate în sectorul dedicat celebrităților de la Hollywood.

Decizia aparține reprezentanților vestitei instituții de cultură, care au anunțat public vizitatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă. Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (Frogmore Cottage, fosta reşedinţă din Marea Britanie a cuplului, - n.red.) la Hollywood”, se arată în comunicatul citat de Reuters.

Citește și: Prințul Harry, provocat să vorbească despre seara în care a fost pozat gol, în brațele unei blonde

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds este una dintre principalele atracții turistice ale Londrei, cu circa 2,5 milioane de vizitatori pe an. 

Colecțiile impresionante ale muzeului pot fi vizitate începând cu 17 mai, după un an în care instituția a fost închisă din cauza Covid-19. Un bilet cu acces general costă 30,5 lire.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies