Meghan Markle și Prințul Hary nu dețin custodia asupra bebelușului lor, Archie

Meghan Markle și Prințul Hary nu dețin custodia asupra bebelușului lor, Archie
Data: 13 Mai 2019
Ducesa și Ducele de Sussex nu dețin custoria asupra fiului lor, Archie Harrison, conform dezvăluirilor unui expert regal.

Conform expertului regal Marlene Koenig, Regina este cea care deține, prin lege, custodia asupra bebelușului Archie. Înțelegerea presupune că Maiestatea sa este responsabilă pentru îngrijirea și educația tuturor copiilor din familia regală, ceea ce îi include și pe verișorii lui Archie, Prințul George, Prințesa Charlotte și prințul Louis. 

Citește și

Citește și: Ce se va întâmpla la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta și-a plănuit în detaliu înmormântarea

Legea datează din timpul domniei regelui George I al Marii Britanii, care și-a dorit controlul cât privește educația, creșterea și mariajul nepoților săi.  

”A dat aceasta lege pentru că avea o relația foarte încordată cu fiul său, viitorul rege George al II-lea”. Conform Express.co.uk, legea a fost dată în 1717, monarhul având dreptul de supervizare a creșterii și educației nepoților săi.

În teorie, acest lucru înseamnă că atunci când Prințul Charles va fi rege, acesta va moșteni custodia asupra nepoților săi, George, Charlotte, Louis și Archie. 

Conform expertului regal, Regina trebuie să-și dea acordul scris de fiecare dată când strănepoții săi călătoresc peste hotare alături de părinții lor. 

”Când Harry era un bebeluș, Charles a întrebat-o pe Regină dacă el și Diana pot călători, alături de ambii lor fii, în Scoția, cu avionul. Regina a aprobat. Mai târziu, când Harry a mai crescut, acesta obișnuia să călătorească cu părinții, în timp ce William mergea separat de ei”. 

Cel mai nou venit în familia regală, Archie, fiul lui Meghan și al lui Harry, a venit pe lume săptămâna trecută. Acesta va primi titlul de prinț atunci când bunicul său, Prințul Charles, va deveni Rege, după moartea reginei Elisabeta a II-a. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle și Prințul Hary nu dețin custodia asupra bebelușului lor, Archie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies