VIDEO Meghan și Harry, la un pas de moarte la Sydney. Pilotul avionului a luat o decizie de ultim moment

VIDEO Meghan și Harry, la un pas de moarte la Sydney. Pilotul avionului a luat o decizie de ultim moment
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Octombrie 2018
Data actualizare: 26 Octombrie 2018
Ducele și ducesa de Sussex, Meghan și Harry, au fost la un pas de moarte în timpul turneului de la Antipozi. Avionul care îi transporta spre Sydney a ratat aterizarea, iar pilotul a făcut o manevră de ultim moment.

Aeronava cu care Meghan Markle și prințul Harry zburau spre Sydney a fost nevoită să anuleze aterizarea în ultimul moment, din cauza unui alt avion aflat pe pistă. Pilotul a fost informat în ultima clipă și a decis să ridice botul avionului, care se afla în procedură de aterizare, la mai puțin de 300 de metri de sol. Un filmuleț postat pe Twitter de jurnalistul BBC Simon Atkinson, aflat la bordul aeronavei, arată cât de aproape au fost ducii de Sussex de o tragedie.

Jurnalistul britanic a mărturisit că au fost informați de pilot că un avion aflat la sol, care s-a interpus pe culoarul lor de aterizare, a fost motivul pentru care echipajul a făcut manevra de evitare. 

Cuplul princiar se întorcea la Sydney vineri dimineață, după o escală în Tonga. Meghan și Harry au pornit un turneu de 16 zile în Australia, Fiji, Tonga și Noua Zeelandă la 16 octombrie 2018. Meghan și Harry vor petrece weekend-ul în Australia, pentru a fi de față la închiderea Jocurilor Invictus.

Aterizarea amânată de pe aeroportul din Sydney nu a fost singura amenințare pentru ducii de Sussex. Însărcinată în patru luni, Meghan Markle a fost sfătuită să nu facă deplasarea la Antipozi din cauza virusului Zika, raportat în state ca Fiji și Tonga. Acest virus, transmis de țânțarii Aedes, este dăunător fătului și cauzează malformații grave. Meghan a decis să ignore avertizările medicilor și să folosească un truc ingenios pentru a se proteja de mușcăturile țânțarilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies