Meghan și Harry, surprinși de un cutremur cu magnitudinea de 6,2. Ce au făcut după seism

Meghan și Harry, surprinși de un cutremur cu magnitudinea de 6,2. Ce au făcut după seism
Data publicarii: 30 Octombrie 2018
Data actualizare: 30 Octombrie 2018
În cea de-a treia zi a turneului regal în Noua Zeelandă, Meghan și Harry au fost surprinși de un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter.

La câteva ore după producerea cutremurului, Ducele și Ducesa de Sussex au apărut în fața fanilor entuziaști, care au venit să-i salute la Wellington.

Citește și: Cum arată garda de corp a lui Meghan Markle. Este o blondă înaltă și dură

Meghan Markle a strălucit la brațul soțului ei, Prințul Harry, într-o rochie crem, elegantă, un trenci bej și pantofi cu toc nude.

Cuplul părea relaxat în ciuda cutremurului care s-a produs în timpul evenimentului la care luau parte, în jur de ora 3.20 pm, și care a avut epicentrul la jumătatea drumului între Wellington și Auckland.

Meghan și Harry au dat mâna cu fanii din mulțime, au vizitat un teatru, dar și un centru de caritate, care sprijină copiii ai căror părinți sunt în închisoare.

Între timp, pământul s-a zguduit pentru 30 de secunde pe Insula de Nord. Cutremurul de 6,2 pe scara Richter s-a produs marți după-amiază, având epicentrul la aproximativ 280 km de Auckland, unde Prințul Harry și Meghan Markle erau în vizită.

Parlamentul Noii Zeelande a suspendat lucrările după cutremur, iar mai bine de 15.000 de oameni au raportat că au simțit efectele acestuia. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies