Melania și Donald Trump au făcut în secret vaccinul anti-Covid

Melania și Donald Trump au făcut în secret vaccinul anti-Covid
Data publicarii: 02 Martie 2021
Data actualizare: 13 Martie 2021
Chiar înainte de a părăsi Casa Albă, Melania și Donald Trump au făcut, în secret, vaccinul anti-Covid.

Conform Metro.co.uk, atât Melania Trump, cât și soțul ei, Donald, au primit vaccinuri înainte de a pleca definitiv de la Casa Albă. 

Aceștia au fost vaccinați în ianuarie, în ciuda faptului că amândoi au fost infectați cu noul coronavirus în luna octombrie a anului 2020. 

În decembrie, Trump anunța că vaccinul nu este disponibil pentru oficialii importanți, cu excepția celor care sunt în vârstă sau au probleme medicale. Cu toate acestea, și el și soția sa au ales să se vaccineze.

Maggie Habermann, corespondentul New York Times la Casa Albă, este cea care a confirmat acest zvon, iar mai târziu asistenții fostului președinte au declarat același lucru pentru MailOnline. 

De altfel, Trump spunea că rapiditatea cu care a fost dezvoltat vaccinul anti-Covid este una dintre cele mai mari realizări ale sale cât timp a fost președinte. Pe de altă parte, criticii săi susțin că Trump nu are niciun motiv să se laude. Statele Unite au de departe cel mai mare număr de cazuri - 28,6 milioane - și decese - 514.00 - decât orice altă țară din lume. 

Însuși președintele a contractat noul coronavirus și a avut nevoie de internare, starea acestuia fiind mult mai gravă decât a admis în public. Soția sa, deși nu a necesitat spitalizare, a avut o formă mai ușoară a bolii.

Medicii cred că infecția cu Covid-19 conferă imunitate celor vindecați, dar îi îndeamnă să se vaccineze oricum. 

Foto: Getty

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!