Melania Trump, apariție controversată. Utilizatorii de Twitter: „Arată ca un curcan!"

Melania Trump, apariție controversată. Utilizatorii de Twitter: bdquo;Arată ca un curcan!
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump,
Data: 21 Noiembrie 2018
Prima Doamnă a Statelor Unite și soțul ei, președintele Donald Trump, au luat parte la tradiționala ceremonie de grațiere a curcanului, care are loc în fiecare an la Casa Albă.

Cu două zile înainte de Ziua Recunoștinței, Melania a devenit - din nou - ținta glumelor internauților. Soția lui Donald Trump a apărut într-un palton care i-a făcut pe utilizatorii de Twitter să o compare cu un curcan.

„Melania pare că așteaptă și ea să își audă numele", a scris un utilizator.

„Doar mie mi se pare că încearcă să concureze cu Peas și Carrot?", s-a întrebat un alt utilizator. (.n.r. în fiecare an Președintele trebuie să aleagă un curcan pe care să îl grațieze, în cadrul unei ceremonii televizate, care are loc în curtea Casei Albe. Anul acesta cei doi curcani au fost botezați Peas și Carrot).

Trump nu a ratat ocazia să își ironizeze puțin și adversarii politici.

„Câştigătorul votului a fost decis în cadrul unor alegeri corecte şi libere. Din păcate, Carrot a refuzat să-şi accepte înfrângerea şi a cerut renumărarea voturilor. Concluzia e că, dragă Carrot, îmi pare rău să-ţi spun, rezultatul nu s-a schimbat.“, a spus Trump.


Melania a fost recent în atenția presei pentru că, scrie Hollywood Life, Prima Doamnă ar fi devastată la gândul că soțul ei ar putea fi reales Președinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit site-ului Hollywood Life, care citează o sursă din anturajul prezidențial, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales președinte, nu va mai putea divorța de el, așa cum plănuiește.

„Melania se pregătește deja de viața pe care o va duce în afara Casei Albe fără soțul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorțeze după ce își încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine și visează cu ochii deschiși la ziua în care va împărți casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

În urmă cu cu o vreme, presa tabloidă a speculat și pe marginea motivului care o oprește pe Melania să divorțeze de Donald Trump. 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Albă în timpul administrației Trump, a făcut atunci câteva dezvăluiri.

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susține că Melania nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține Omarosa. 

Potrivit aceluiași fost angajat, se pare că Trump ar fi amenințat-o pe Melania că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum el știe foarte bine cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, poate să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta, prin urmare nu va risca să divorțeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies