Melania Trump, fosta Primă Doamnă a Americii, a lansat o platformă de NFT

Melania Trump, fosta Primă Doamnă a Americii, a lansat o platformă de NFT
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 17 Decembrie 2021
Data actualizare: 17 Decembrie 2021
Nu s-a mai auzit nimic de ea de când a părăsit Casa Albă, dar se pare că Melania Trump (51 de ani) a fost destul de ocupată.

Fosta Prima Doamnă a Americii se lansează în afaceri cu cryptomonede. Mai exact, nevasta lui Donald Trump a lansat o platformă de NFT (Non-fungible token). 

NFT-urile sunt jetoane criptografice, dar, spre deosebire de criptomonede și alte tipuri de jetoane digitale, ele nu pot fi schimbate între ele. Jetoanele nefungibile pot fi folosite pentru comercializarea creațiilor digitale, cum ar fi arta digitală, articolele din jocurile video și muzica. 

Primul token de vânzare al Melaniei Trump este un desen cu ochii ei albaștri. Tokenul denumit “Viziunea Melaniei” este disponibil pe platforma pentru 1 sol (150 de dolari) între 15 și 31 decembrie, scrie The Guardian.


Desenul este însoțit și de un mesaj audio înregistrat de nevasta lui Trump.

Melania intenționează să scoată la vânzare mai multe NFT-uri în luna ianuarie 2022. Mai mult, fostul model vrea să facă și acte de caritate. Ea va dona o parte din încasări copiilor din centrele de plasament. 

“Sunt mândră să anunț noul meu proiect NFT, care întruchipează pasiunea mea pentru artă, astfel voi sprijini angajamentul continuu față de copii prin inițiativa mea Be Best”, a spus Trump într-un comunicat. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E5 | Sergiu Nedelea și Florin Busuioc, călătorie în cea mai bogată zonă viticolă din România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!