Melania Trump, furioasă din nou pe soțul ei. Ce a declarat președintele american

Melania Trump, furioasă din nou pe soțul ei. Ce a declarat președintele american
Citeste mai mult despre: mealnia trump, Donald Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Noiembrie 2018
Data actualizare: 01 Noiembrie 2018
Donald a reușit, din nou, să o scoată din sărite pe Prima Doamnă.

Vizita Melaniei Trump în Africa, din octombrie, a fost urmărită îndeaproape de toți criticii administrației prezidențiale americane. 

Melania a fost criticată atunci pentru vestimentația neinspirată pe care a ales-o, însă Donald a aruncat-o din nou în ghearele criticilor când a descris într-un interviu pentru postul american Fox "epifania" pe care avut-o soția sa în Africa.

Când a fost întrebat ce face Prima Doamnă, Trump a răspuns: „Încă se gândește la Africa. A avut o epifanie acolo. Africa e extrem de săracă. Melania a descoperit că africanii sunt niște oameni săraci, foarte săraci. E încă tulburată de ceea ce-a descoperit acolo.” 

Cum era de așteptat, criticile nu au întârziat să apară. Pe Twitter, de exemplu, internauții au criticat dur faptul că președintele și soția sa au avut nevoie de o vizită în Africa pentru „a descoperi" sărăcia de acolo.

Surse din interiorul anturajului prezidențial au spus pentru site-ul sputiniknews.com că Melania e furioasă pe soțul ei pentru că a aruncat-o, din nou, în atenția presei. 

De asemenea, Hollywood Life scrie că Melania Trump e devastată la gândul că soțul ei ar putea fi reales Președinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit site-ului Hollywood Life, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales președinte, nu va mai putea divorța de el, așa cum plănuiește.

„Melania se pregătește deja de viața pe care o va duce în afara Casei Albe fără soțul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorțeze după ce își încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine și visează cu ochii deschiși la ziua în care va împărți casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

În urmă cu cu o vreme, presa tabloidă a speculat și pe marginea motivului care o oprește pe Melania să divorțeze de Donald Trump. 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Albă în timpul administrației Trump, a făcut atunci câteva dezvăluiri.

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susține că Melania nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține Omarosa. 

Potrivit aceluiași fost angajat, se pare că Trump ar fi amenințat-o pe Melania că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum el știe foarte bine cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, poate să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta, prin urmare nu va risca să divorțeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies