Melanie Griffith, în costum de baie la 61 de ani. Vedeta are o siluetă uimitoare

Melanie Griffith, în costum de baie la 61 de ani. Vedeta are o siluetă uimitoare
Melanie Griffith, la Ibiza
Citeste mai mult despre: melanie griffith, costum de baie,
Data: 05 Iulie 2019
Melanie Griffith își petrece vacanța pe malul însorit al Ibizei. 

Actrița de 61 de ani a fost fotografiată relaxându-se pe un iaht alături de prietenele sale, Loree Rodkin și Polina Kitsenko. Afișându-și silueta într-un costum de baie negru, în două piese, Melanie demonstrează că vârsta este doar un număr fără semnificație. 

Citește și: Modul bizar în care Antonio Banderas a aplaudat la Premiile Emmy. Fanii s-au amuzat copios

Aceasta a dezvăluit, de curând, pe contul său de Instagram, că încă muncește din greu la sala de forță pentru a-și menține formele tonifiate și suple. Referindu-se la antrenorul său personal, aceasta a scris: ”El mă ajută să îmi mențin trupul meu de 50 plus 11 ani în formă și sănătos”.

Între timp, actrița a dezvăluit că, după patru divorțuri, nu plănuiește să se mai mărite vreodată, într-un interviu pentru publicația InStyle. 

”Căsnicia, după părerea mea, nu mai este relevantă pentru nimeni. Mai ales dacă ai 60 de ani și patru copii și trăiește viața pe care ți-ai dorit-o mereu”.

Aceasta a continuat: ”Atunci, de ce să mă mai mărit? Mi-ar plăcea să mă îndrăgostesc și să am parte de o idilă, de o relație sentimentală, dar deocamdată nu am. Continui să caut”.

Melanie Griffith spune că nu-i lipsesc iubiții și că nu ar apela la aplicațiile specializate pentru a-și găsi pe cineva. ”Am avut câțiva iubiți, dar nu o relație serioasă în ultima vreme. Tinder sau ceva de genul ar fi de prost gust, cred. Sunt convinsă că îmi pot găsi pe cineva singură. Dacă, dacă cunoașteți persoane interesate, vă rog să mă anunțați”, a mai declarat actrița pentru publicația mai sus menționată. 

Primul și al treilea mariaj al actriței au fost cu același bărbat - actorul din ”Miami Vice” Don Johnson, cu care are o fiică, Dakota Johnson. De asemenea, Melanie Griffith este mama Stellei (22 de ani), al cărei tată este Antonio Banderas și a lui Alexander (33 de ani), cu fostul soț Steven Bauer.

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Cele mai stilate fiice de rockeri

FULLSCREEN
Melanie Griffith, în costum de baie la 61 de ani. Vedeta se relaxeză la Ibiza
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO