Meme Stoica a condus o masina cu roti de carucior de supermarket, la Pro Motor

Meme Stoica a condus o masina cu roti de carucior de supermarket, la Pro Motor
Citeste mai mult despre: Meme Stoica, Pro Motor, Titi Aur,
Data publicarii: 02 Octombrie 2010
Data actualizare: 02 Octombrie 2010
Roxana Ciuhulescu l-a dus pe Meme Stoica la cursuri de pilotaj si conducere defensiva la scoala lui Titi Aur. Ce a iesit ati vazut in emisiunea Pro Motor de sambata, 2 octombrie.

 Pentru prima data in viata lui la curs de conducere sportiva, Meme Stoica a invatat sub privirile telespectatorilor Pro Motor cum sa ia virajele, care-i distanta optima de franare, cum sa controleze masina in derapaj sau cum sa conduca sportiv, dar sigur. Pe langa faptul ca a aflat lucruri nestiute nici de soferii profesionisti, Meme a avut ocazia sa conduca in premiera o masina cu doua volane, cu directie si pe spate si o masina cu rotile din spate inlocuite cu unele de carucior de supermarket.

Dupa experientele inedite propuse si supravegheate de Silviu Morar, fostul copilot al lui Titi Aur, Meme a condus si un Mitsubishi Evo X, o masina cu tractiune integrala pregatita pentru competitiile de raliu. Dupa ce a gustat din adrenalina primei ore luate la scoala lui Titi Aur, Meme vrea sa urmeze intregul curs propus de valorosul pilot.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies