Merge 1600 de kilometri pe jos, in numele iubirii! Afla povestea lui! VIDEO

Merge 1600 de kilometri pe jos, in numele iubirii! Afla povestea lui! VIDEO
Citeste mai mult despre: iubire, chinez, glume, poveste,
Data publicarii: 15 Iulie 2011
Data actualizare: 15 Iulie 2011
Liu Peiwen a luat in serios provocarea de la prietena lui, care i-a zis in gluma ca se va marita cu el daca va merge pe jos 1000 de mile (1600 de km).

Sa-si fi amintit prietena lui Liu, Ling Hsueh (23 ani), de versurile cantecului „500 miles” al trupei scotiene The Proclaimers: „But I would walk 500 miles, and I would walk 500 more, just to be the man who walked a thousand miles, to fall down at your door”?

Ling Hsueh i-a spus prietenului ei ca o va convinge pe mama ei sa o lase sa se marite cu el daca va merge pe jos 1000 de mile. Inainte sa ii spuna lui Liu ca a fost doar o gluma, acesta si-a cumparat un rucsac si a plecat la drum - din orasul Anyang, regiunea Henan, catre Guangzhou, regiunea Guangdong.

Distanta dintre cele doua orase este de 1600 de kilometri, exact 1000 de mile, cat i-a cerut iubita lui sa mearga pe jos.

La sfarsitul calatoriei, Peiwen, care crede ca “Viata e scurta si in numele iubirii nu este nicio provocare prea mare”, spera ca iubita lui sa ii spuna “Da”. Tot el este optimist cand crede ca drumul va dura doar doua saptamani.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!