Mergi la cinema si trei actori romani iti dau cadou masina din filmul Doua Lozuri!

Data publicarii: 21 Septembrie 2016
Data actualizare: 22 Septembrie 2016
Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii “Visuri la cheie”, alaturi de Dorian Boguta si Alexandru Papadopol  stabilesc o premiera in Romania, oferind cadou o masina o masina vintage Dacia 1300, identica cu cea folosita in comedia Doua Lozuri.

Filmul intra in cinema din 7 octombrie, este produs de Actoriedefilm.ro si distribuit de RoImage2000.

Masina aleasa pentru concurs a intrat intr-un proces de reconditionare, asa ca o vor scoate « ca noua » din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au sansa sa urmareasca transformarea masinii, intr-un miniserial cu Bucur, Papadopol si Boguta.

Concursul incepe pe 7 octombrie, odata cu intrarea filmului in cinematografe si tine pana pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie sa faca participantii este sa se inscrie pe pagina www.doualozuri.ro si sa pastreze biletul care atesta ca au vazut filmul Doua Lozuri la cinema. 

In plus fata de premiul cel mare Dacia 1300, cei inscrisi pot castiga o asigurare CASCO Gradual oferita de Groupama, o iesire la masa cu Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, precum si mai multe produse promotionale oferite de Doua Lozuri si Custom Cars.

Extragerea castigatorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016. Mai multe detalii si regulamentul pe ww.doualozuri.ro . 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies