Meryl Streep va deveni bunică la 70 de ani. Cum arată fiica ei cea mare, care e însărcinată

Meryl Streep va deveni bunică la 70 de ani. Cum arată fiica ei cea mare, care e însărcinată
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Decembrie 2018
Patru copii are Meryl Streep, dar le-a trebuit o veșnicie să-i ofere un nepot. Actrița americană va deveni bunică pentru prima dată, anul viitor, la vârsta de 70 de ani.

Fiica cea mare a actriței, Mary Willa „Mamie” Gummer (35 de ani) va naște în vara anului viitor, iar anunțul a umplut-o de bucurie pe bunica Meryl. Mamie, care de profesie e actriță, ca mama ei, e logodită cu Mehar Sethi, scenarist și producător de film și producții TV. Cei doi s-au răsfățat cu o vacanță în Croația după ce s-au logodit, în august 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mehar Sethi (@meharsethi) on

Fiica lui Meryl Streep mai are un mariaj la activ, cu actorul Benjamin Walker. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2011 în casa părinților ei din Connecticut, dar în martie 2013 au anunțat că nu mai pot continua împreună. 

Mamie Gummer este primul copil al actriței Meryl Streep cu soțul acesteia, Dom Gummer. Ei sunt căsătoriți din 1978 și mai au împreună încă trei copii: Henry Wolfe Gummer (39 de ani), Grace Jane Gummer (32 de ani) și Louisa Gummer (27 de ani). 

Fiica cea mare a actriței a debutat în cinematografie la vârsta de nici doi ani. Avea 20 de luni când a filmat pentru pelicula Heartburn (1986), în care juca mama ei. Pentru a nu fi luată în colimator de presă, Meryl Streep a insistat să-i fie schimbat numele pe ecran în Natalie Stern.

A revenit în cinematografie abia în 2003, cu un rol de hostess în filmul Reservations, însă e cunoscută mai ales pentru apariția din Side Effects (2013), unde a jucat alături de Jude Law, Catherine Zeta-Jones și Channing Tatum.

FULLSCREEN
Meryl Streep va deveni bunică la 70 de ani. Cum arată fiica ei cea mare, care e însărcinată
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO