Mesaje rasiste și homofobe, postate pe contul de Twitter al actriței Jessica Alba. Care este explicația

Mesaje rasiste și homofobe, postate pe contul de Twitter al actriței Jessica Alba. Care este explicația
Autor: Ionela Lupu
Data: 29 Iulie 2019
Contul oficial de Twitter al actriței Jessica Alba (38 ani) a fost spart de hackeri duminică, 28 iulie. Mesaje rasiste, homofobe și antisemite au fost publicate pe pagina vedetei. 

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, Jessica Alba a fost victima hackerilor duminică, 28 iulie. Contul oficial de Twitter al actriței a fost spart, o serie de capturi cu mesajele scrise fiind postate de către alți utilizatori Twitter, care au raportat astfel problema. 

Citește și:Viața secretă a actriței Jessica Alba. Ce suferințe a putut îndura în adolescență

Imaginile publicate afișează o serie de tweet-uri rasiste, homofobe, antisemite și alte ofensii, aparent expediate de către vedetă. 

 


 

 

În urma celor întâmplate, fanii nu au ezitat să reacționeze. Aceștia au răspuns cu o mulțime de comentarii la postări, în speranța că cineva va observa și va rezolva problema. 

"Contul de Instagram al Jessicăi Alba a fost spart"

"Jessica Alba nu merită asta" 

"Jessica Alba doarme și nici măcar nu știe că i-a fost spart contul de Twitter", a mai adăugat un internaut. 

Mesajele au fost ulterior șterse.  Jessica Alba nu a scris nimic despre acest incident, ultima postare făcută de vedetă pe contul de Twitter fiind făcută pe 20 iulie. 

Jessica Alba este actriță și femeie de afaceri. Și-a început cariera la 13 ani, odată cu rolurile avute în filmele Camp Nowhere și The Secret World of Alex Mack.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM Cea mai sexy femie din lume. De asemenea, a câștigat multe premii, printre care premiul pentru "Cea mai bună actriță de televiziune" și o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul avut în serialul Dark Angel. 

Sursa foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Meryl Streep




Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO