Mesajul emoţionant al Prinţului Harry pentru o fetiţă care suferă de o afecţiune a coloanei vertebrale

Mesajul emoţionant al Prinţului Harry pentru o fetiţă care suferă de o afecţiune a coloanei vertebrale
Citeste mai mult despre: printul Harry, Meghan Markle,
Data: 05 Septembrie 2018
Prinţul Harry (33 de ani) şi ducesa Meghan (37 de ani) au participat, marţi, la „Premiile WellChild Awards’’, un eveniment caritabil care vizează susţinerea copiilor bolnavi, dar şi a familiior acestora. 

Material de Ionela Lupu

În cadrul evenimentului, care s-a desfășurat în Londra, Matilda Booth, o fetiță de 7 ani, care suferă de spina bifida (n.r. o malformație a coloanei vertebrale), a avut ocazia de a-i cunoaște pe Prinţul Harry şi pe soția acestuia, Meghan Markle. 

Fetița a primit din partea prinţului și un mesaj de încurajare: "Nu ascunde niciodată acel zâmbet genial". De asemenea, Harry i-a cerut să-i promită că "nu va înceta niciodată să zâmbească". Mama Matildei, Sharon Booth, le-a spus reporterilor după întâlnirea cu Prințul că atât fetița, cât și membrii familiei, au fost foarte emoționați când au ajuns acolo, însă cuplul regal i-a făcut să se simtă în largul lor. 

Prinţul Harry și Meghan au stat de vorbă și cu Chloe Henderson, un baiat în vârstă de 10 ani. Acesta i-a întrebat pe cei doi care e filmul lor Disney preferat. Harry a râs şi i-a răspuns: ,,Regele Leu’’. Meghan, în schimb, i-a spus ca a iubit întotdeuna ,,The Little Mermaid’’, scrie revista People.

Prințul a folosit ocazia pentru a-și arăta aprecierea și faţă de copii, îngrijitori şi asistentele medicale. „Fiecare dintre voi este cu adevărat uimitor. Ne-ați arătat tuturor ce înseamnă să fii campion - fie pentru tine, pentru familia ta, pentru comunitatea ta, fie pentru cineva care are nevoie de ajutor, în general.", a spus Harry.

Premiile WellChild 2018, în asociere cu GSK, vizează susţinerea copiilor bolnavi, dar şi a familiilor acestora. 

Printul Harry face parte din organizaţie încă din anul 2007, iar acesta a fost primul an în care Meghan a luat parte la acest eveniment alături de soțul ei.

Prințul Henry de Wales, cunoscut ca Prințul Harry, este al doilea fiu al Prințului Charles de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales.  

Meghan Markle este o actriță americană cunoscută pentru rolul ei din serialul TV „Suits”. Cei doi au o relație din iunie 2016. Relația a fost asumată pentru prima dată public in noiembrie 2016, când secretarul de comunicații al familiei regale a făcut o declarație oficială.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO