Mesajul fiului lui Luke Perry pentru tatăl său: "Inima mea se rupe când mă gândesc la toate lucrurile pe care le vei pierde"

Mesajul fiului lui Luke Perry pentru tatăl său:  Inima mea se rupe când mă gândesc la toate lucrurile pe care le vei pierde
Fiul lui Luke Perry, Jack, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. Tânărul în vârstă de 21 de ani, cunoscut drept Jungle Boy, a anunţat că nu va mai participa la următoarele meciuri de wrestling pe care le avea programate.  

„A însemnat multe lucruri pentru foarte mulți oameni. Pentru mine, el a fost întotdeauna Tata. M-a iubit și m-a susținut în tot ce am făcut. M-a inspirat să fiu cel mai bun. Am învățat atât de multe de la tine, iar inima mea se rupe când mă gândesc la toate lucrurile pe care tu le vei pierde, pentru că nu mai ești aici. Îmi va fi dor de tine în fiecare zi cât voi călca pe acest Pământ. Voi face orice pentru aduce mai departe moștenirea ta și pentru a te face mândru de mine. Te iubesc, tată!”.

Aşa sună mesajul încărcat de emoţie transmis de Jack Perry. 


La rândul ei, Sophie Perry, fiica de 18 ani a actorului, a scris tot pe Instagram ce simte şi le-a mulţumit fanilor lui Luke Perry că sunt alături de familia ei.

"În ultima săptămână s-au întâmplat foarte multe lucruri pentru mine. Totul s-a întâmplat foarte repede. M-am întors din Malawi pentru a fi alături de familia mea. În ultimele 24 de ore am primit copleșitor de multe mesaje de susținere. Nu pot să răspund individual la sutele de mesaje frumoase, dar le-am citit pe toată și apreciez gestul fiecărui om care a trimis mesaje pozitive mie și familiei mele. Nici nu știu ce să spun într-o astfel de situație. Este ceva pentru care nu ești pregătit cum să reacționezi, mai ales când totul se întâmplă în fața publicului. Așa că aveți răbdare cu mine și să știți că sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care o primesc. Sunt recunoscătoare în tăcere”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

O postare distribuită de Sophie Perry (@lemonperry) pe


Luke Perry s-a stins din viață pe 5 martie, la cinci zile după ce a suferit un accident cerebral masiv. Avea doar 52 de ani și urma să se căsătorească cu iubita lui, Wendy Madison Bauer.

Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO