Mesajul înduioșător al prietenilor lui DJ Pagal, care i-a dat puteri muzicianului: M-ați făcut să plâng ca un copil

Mesajul înduioșător al prietenilor lui DJ Pagal, care i-a dat puteri muzicianului: M-ați făcut să plâng ca un copil
Autor: Dan Brumar
Data: 30 Martie 2019
Andrei Moțoc (DJ Pagal) se află la spital, în Ibiza, unde se recuperează după un grav accident de motocicletă. Prietenii sunt alături de el.

DJ Pagal s-a trezit din comă după o săptămână de la cumplitul accident din Ibiza. Medicii nu-i dădeau mari șanse de supraviețuire, dar muzicianul român a luptat din răsputeri pentru viața lui. Prietenii și colaboratorii i-au transmis un mesaj emoționant pentru a-i arăta că nu e singur în perioada de recuperare medicală.

Apropiații lui i-au scris numele pe pârtia de schi, folosind plăci de snowboard. Fotografia, postată pe Facebook, a devenit virală.

„Vă iubesc, oameni buni, mai mult decât vă puteți imagina! M-ați făcut să plâng ca un copil... încă nu mă pot opri”, a scris DJ Pagal pe pagina sa de socializare.

Sursa foto: Pagal 

Muzicianul a fost la un pas de moarte la începutul lunii martie, când a căzut de pe motocicletă, pe o stradă în Ibiza, într-o curbă. Medicii au constatat că avea multiple traumatisme cranieine și fracturi de coaste și la nivelul membrelor.

Pe 25 martie, muzicianul, care s-a stabilit acum câțiva ani la Ibiza, a postat prima fotografie din spital. El și-a anunțat prietenii și fanii că a supraviețuit miraculos și că se reface cu ajutorul medicilor și al familiei sale.

„După o săptămână de comă și încă trei în care nu m-am mișcat din pat, cinci operații făcute și încă două care urmează și multe tratamente de recuperare, m-am întors! E o zi minunată și o viață nouă, poate ultima”, a glumit DJ Pagal de pe patul de spital.

Sursa foto: Pagal

DJ Pagal și-a îndreptat gândurile către fiica sa, Maia, către fosta sa soție, Sorana, și către mama sa, cărora le-a transmis că le iubește pentru că i-au fost alături. 

„Vă iubesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că existați. De asemenea aș vrea să mulțumesc prietenilor și tuturor oamenilor care s-au gândit la mine, promit să vă ofer tot ce e mai bun din mine! Adevărul e că nu aș fi putut trece peste această experiență fără fiecare dintre voi”, a scris Pagal pe rețeaua de socializare.

FULLSCREEN
Mesajul înduioșător al prietenilor DJ Pagal, care i-a dat puteri muzicianului: M-ați făcut să plâng ca un copil
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO