Mesajul jurnalistei care a întreținut relații intime, în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri, după criticile primite

Mesajul jurnalistei care a întreținut relații intime, în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri, după criticile primite
Citeste mai mult despre: jurnalista, club swingeri, relatii intime,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 13 Iunie 2021
Jurnalista daneză Louise Fischer a ajuns în presa din întreaga lume după ce a întreținut relații intime, în direct, pe postul național, în timp ce transmitea dintr-un club de swingeri.

Jurnalista de 26 de ani, de la postul Radio4, a petrecut câteva ore la redeschiderea clubului Swingland, locație în care își fac de cap swingerii (n. red cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri). 

Reporterița a intervievat mai multe persoane din locație, după care lucrurile s-au “încins”. La un moment dat, tânăra a luat un interviu chiar în timp ce întreținea relații intime cu unul dintre bărbații din încăpere. Sunetele explicite pot fi auzite în cadrul reportajului care s-a viralizat rapid pe Internet. 

“În mijlocul camerei, este un pat uriaș, am fost invitată să mă urc pe el. Au vrut să-mi arate ce se întâmplă într-un club de swingeri, apoi au început să-mi atingă trupul. Pentru mine, a fost ceva natural. Este slujba mea să ofer o imagine a lumii la care nu toată lumea are acces”, a declarat tânăra, potrivit Daily Mail.

Louise a mărturisit că mamei ei i s-a părut “amuzantă” experiența, în timp ce tatăl a spus că a fost “super mișto”. Dacă unii internauți au felicitat-o pentru curaj, alții s-au plâns în glumă că au avut parte doar de “sunet” și ar fi vrut și “imagine”. 

Au fost însă și persoane care au criticat-o pe tânără pentru “acțiunea” sa și i-au transmis că a mers mult prea departe. 

“Poți vorbi deschis despre sex și dorințele tale? Mă pot îndoi de asta după dezbaterea din ultimele zile. Adică, desigur, poți vorbi liber despre sex dacă vrei. Și dacă nu ai chef, atunci este perfect să păstrezi asta pentru tine. Dar hipersensibilitatea la propria noastră sexualitate este periculoasă. Cel puțin eu cred că poți și ar trebui să faci ceea ce vrei. Atunci viața devine mult mai distractivă. Mulțumesc pentru sprijin, mulțumesc pentru critica constructivă, mulțumesc pentru dezbatere”, a scris jurnalista pe contul de Instagram. 

Ea a revenit cu un nou mesaj în care a vorbit despre limite. “Unde este limita? Această întrebare mi s-a pus de nenumărate ori în ultima săptămână. Dar adevărul este că nu pot răspunde la ea. Căci limitele sunt diferite. Și așa trebuie să fie. Și granițele trebuie respectate. Dar experiența mea îmi spune că atunci când te deplasezi în afara zonei tale de confort, înveți și te dezvolți. Și totul devine foarte distractiv”, a conchis Louise. 

Fotografii: Instagram

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

Vezi și VIDEO: Cum a câștigat Ana-Maria Mărgean Românii au Talent? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies