Mesajul lui Kristian Nairn (Hodor din Urzeala tronurilor) înainte de show-ul de la NEVERSEA 2019

Mesajul lui Kristian Nairn (Hodor din Urzeala tronurilor) înainte de show-ul de la NEVERSEA 2019
Kristian Nairn. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Iulie 2019
Data actualizare: 04 Iulie 2019
Kristian Nairn se află pentru prima data în România. Actorul din Urzeala tronurilor, care este și un DJ extrem de apreciat în Marea Britanie, a ajuns la Constanța pentru NEVERSEA 2019.

Kristian Nairn a postat un mesaj video pentru fanii lui din toată Europa, anunțându-i că în această noapte va pune muzică pe Litoralul Mării Negre. Cunoscutul DJ, care a jucat și în Urzeala tronurilor (Hodor), și-a filmat călătoria spre Constanța.

„Salutare. Călătorim, suntem pe drum spre Constanța, România, unde voi cânta la Festivalul NEVERSEA în această noapte. Ne pregătim. Așa că ne vedem acolo în această seară”, le-a spus DJ-ul nord-irlandez fanilor săi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristiannairn (@kristiannairn) on

Muzicianul va pleca din România imediat după show-ul său, deoarece vineri dimineață are avion spre Canada, unde va susține alt concert.

Concertele de la NEVERSEA 2019 sunt LIVE pe PROTVPLUS.RO.

Citește și: Începe NEVERSEA 2019. Cine cântă în prima zi a festivalului

Nord-irlandezul a realizat un show inedit imediat ce serialul Urzela tronurilor a început să fie difuzat la TV, intitulat Rave of Thrones. 

Kristian Nairn este și chitarist împătimit. El a cântat alături de trupa Megadeth în cadrul unui turneu susținut de trupă în 2018, în Franța.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies