Mesajul pe care Antonia i l-a transmis lui Vincenzo. Ce l-a rugat artista i-a lasat pe toti fara cuvinte

Mesajul pe care Antonia i l-a transmis lui Vincenzo. Ce l-a rugat artista i-a lasat pe toti fara cuvinte
Citeste mai mult despre: Antonia, artista, mesaj, Vincenzo Castellano,
Data publicarii: 26 Iulie 2014
Data actualizare: 26 Iulie 2014
Antonia si Alex Velea nu si-au recunoscut niciodata public relatia si au preferat sa fie discreti de fiecare data cand au fost intrebati daca formeaza un cuplu. 

Dupa ce Antonia a anuntat astazi pe Facebook ca este insarcinata cu Alex Velea si ca vor deveni in curand parinti, cantaretul a publicat si el un mesaj pe retaua de socializare. Alex a marturisit ca este foarte emotionat si ca se simte cel mai fericit barbat.

Cei mai apropiati prieteni le-au transmis viitorilor parinti mesaje de felicitare si le-au urat ce este mai bun pentru ei si bebelusul lor. Tot ieri au aparut si primele reactii din partea familiei lui Vincenzo, iar Antonia a luat atitudine si a tinut sa ii transmita un mesajul barbatului cu care a fost casatorita timp de patru ani si cu care are o fetita adorabila, pe Maya. 

"Vincezo, am decis sa-ti scriu public pentru ca imi doresc din tot sufletul sa punem capat conflictului dintre noi.

Tu stii bine cat de mult ne-am iubit asa cum stii si motivele despartirii noastre. De ce trebuie sa ne expunem public viata? De ce sa distrugem momentele frumoase pe care le-am trait impreuna?

Amandoi am gresit, iar viata a facut in asa fel incat sa ne despartim poate pentru ca eram prea tineri, poate pentru ca nu am stiut cum sa gestionam cum trebuie momentele mai dificile care apar in orice casnicie. Dar acum cand am ajuns la finalul relatiei noastre, de ce sa transformam tot ce a fost atat de frumos si special intre noi in noroi si ura?

Daca am fi intelepti, am transforma relatia noastra intr-o prietenie frumoasa care ar fi benefica pentru noi si pentru fiica noastra pe care o iubim atat de mult amandoi. Tu stii la fel ca si mine ca Maya s-a nascut din multa, multa dragoste. Ca ea are nevoie de amandoi ca sa creasca frumos, iar lupta noastra nu-i face bine.

Vincezo, viata pe care o traim ne apartine, nu este a parintilor nostri, a prietenilor, a avocatilor, sau a presei. Din lupta noastra castiga toti, mai putin noi si copilul nostru. Apelez la intelepciunea ta si la toate adevarurile pe care le stim numai noi ca sa incheiem totul in buna intelegere fara sa mai fim influentati de oameni care nu au trait in locul nostru, iar acum isi permit sa minta si sa denatureze adevarul.

Luptandu-ne asa, vom pierde amandoi si o vom face nefericita pe iubita noastra Maya. Tu stii de ce nu ne-am inteles inca si mai stii si adevarul pe care NUMAI NOI il stim. Hai sa ne intelegem si sa nu mai lasam pe nimeni sa ne dicteze sau sa ne controleze viata. Mai ales pentru ca avem si responsabilitatea minunatei noastre Maya.

Te rog deci, fii intelept si hai sa rezolvam totul amiabil pentru noi, pentru trecutul nostru si mai ales pentru fetita noastra.", a scris artista pe contul personal de socializare.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies