Mesajul romantic pe care Mihaela Rădulescu i l-a transmis lui Felix Baumgartner de ziua lui

Mesajul romantic pe care Mihaela Rădulescu i l-a transmis lui Felix Baumgartner de ziua lui
Data: 21 Aprilie 2020
Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai frumoase cupluri, cei doi fiind împreună din 2014.

Cu ocazia zilei de naștere a partenerului de viață, vedeta a postat câteva fotografii cu ei pe contul de Instagram și un mesaj romantic: ”La mulți ani! Știi cât de mult de iubesc, așa că o să zic doar atât - continuă să strălucești, să faci lucrurile tale minunate sus în cer și eu mă voi asigura că atunci când te întorci acasă, te vei simți în siguranță și iubit. Mama Eva, mulțumesc și te iubim foarte mult!”.

Mesajul este cu atât mai emoționant, cu cât face referire și la mama lui Felix, dovadă că relația din Mihaela Rădulescu și părinții acestuia este una foarte frumoasă. 

Felix Baumgartner este un parașutist și BASE jumper austriac, renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.

La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii lui Iisus Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan. În 2003, a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.

La data de 14 octombrie 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO