Mesajul socant al lui Floyd Mayweather pentru unul dintre cei mai periculosi gangsteri din istorie!

Mesajul socant al lui Floyd Mayweather pentru unul dintre cei mai periculosi gangsteri din istorie!
Data: 07 Februarie 2018
Marele boxer a transmis un mesaj ... interesant.

Floyd Mayweather este recunoscut pentru excentricitatile sale. Acesta nu s-a sfiit niciodata sa spuna ce are pe inima, chiar daca de multe ori a creat scandaluri imense prin declaratiile sale.

Aseara insa, Mayweather a intrat putin pe un teren periculos. Acesta a tinut sa le transmita un mesaj celor care i-au spus ca il copiaza pe celebrul traficant de droguri Frank Lucas, insa raspunsul lui Floyd l-a vizat si pe mafiot.

"Am auzit ca imi comparati haina de 100.000 de dolari cu cea a lui Frank Lucas, de pe vremuri. Hai sa va zic ceva, eu port haine de chinchila din anii 90 si prima data cand am auzit de acest Frank Lucas a fost in 2007, cand a aparut filmul American Gangster. Atunci am auzit prima data de acest informator. Am fost numit multe lucruri in viata mea dar nu am fost comparat niciodata cu acest turnator notoriu. Onoarea si loialitatea au fost mereu prioritare pentru mine", a scris Mayweather pe pagina sa.

Frank Lucas este unul dintre cei mai mari traficanti de droguri de culoare din istorie. Acesta facea milioane de dolari pe zi pe vremea sa, insa a decis sa devina "turnator" pentru a scapa de inchisoare, dupa ce a fost prins de FBI. Acesta a fost interpretat de Denzel Washington in filmul American Gangster.

Lucas are acum 87 de ani si s-ar putea sa nu fie prea fericit cand aude cuvintele lui Mayweather.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO