Mesajul Vanessei Bryant la un an de la moartea soțului ei, legendarul Kobe Bryant

Mesajul Vanessei Bryant la un an de la moartea soțului ei, legendarul Kobe Bryant
Kobe Bryant și Vanessa Bryant. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Ianuarie 2021
Data actualizare: 26 Ianuarie 2021
La un an de la tragedia care a îndoliat familia Bryant, Vanessa Bryant a publicat o scrisoare care a impresionat-o până la lacrimi. Ancheta demarată după accidentul de elicopter din 26 ianuarie 2020 este aproape de final.

Vanessa Bryant își plânge soțul și fiica la un an de la dispariția  fulgerătoare a acestora. La 26 ianuarie 2020, Kobe Bryant, fiica lor, Gigi, și alte 7 persoane care se aflau în elicopterul fostului baschetbalist au murit după prăbușirea aparatului de zbor.

Un an mai târziu, Vanessa Bryant i-a pomenit pe cei dragi ei într-o postare pe Instagram. Multe astfel de mesaje sunt așteptate în cursul acestei zile, până târziu în noapte, din cauza diferenței de fus orar.

Îmi lipsești puștoaico, și tu Kob-Kob, foarte mult. Nu voi înțelege niciodată de ce/cum această tragedie s-a putut întâmpla unor ființe umane atât de frumoase, bune și minunate. Tot nu pare real. Kob, am făcut bine. Gigi, încă o faci pe mami mândră. Te iubesc”, a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

Văduva lui Kobe Bryant a dezvăluit că a primit o scrisoare emoționantă de la una dintre cele mai bune prietene ale fiicei sale. Aubrey a simțit nevoia să o mângâie în această zi de tristă amintire pentru toți cei care sunt solidari cu drama familiei sale.

Dragă doamnă Bryant, mă gândesc la tine și mă rog pentru tine neîncetat. Te rog să nu te simți obligată să citești asta. Nu pot pretinde că înțeleg prin ce treci. Mă gândesc mereu la frumoasa ta fiică. Zâmbetul și atitudinea ei m-au făcut să fiu mai bună”, îi scris adolescenta în scrisoare.

Moartea lui Kobe Bryant, dosare deschise în instanță

Prăbușirea elicopterului lui Kobe Bryant este anchetată de cei mai avizați specialiști americani și, conform presei americane, investigația se apropie de final. În acest timp, 9 procese se află pe rolul instanțelor de peste Ocean, dintre care 5 sunt intentate de membri ai familiilor victimelor accientului.

Vanessa Bryant a dat în judecată compania care deținea în operare aparatul de zbor, dar și pe pilotul acestuia, pe care îi consideră vinovați de prăbușirea elicopterului. Conform documentelor depuse la dosar, tragedia putea fi evitată dacă pilotul ar fi ținut cont de starea precară a vremii și dacă ar fi respectat interdicția de zbor instituită de autorități.

În paralel, compania aeriană a dat în judecată doi controlori de trafic aerian, care ar fi oferit date eronate.

Consiliul Național pentru Siguranță în Transporturi (NTSB) va prezenta concluziile anchetei la 9 februarie 2021. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Medeea Marinescu: „Marius Manole, îmi pare rău!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!