"Mi-au zis ca am dinti de cal". Cum arata Chloe Sims dupa ce a platit peste 38.000 de lire pentru a-si remodela fata

Mi-au zis ca am dinti de cal . Cum arata Chloe Sims dupa ce a platit peste 38.000 de lire pentru a-si remodela fata
Data: 14 August 2017
In urma cu numai cativa ani, Chloe Sims a fost cea mai ridiculizata vedeta din Marea Britanie.

Chloe Sims este un personaj de poveste in Anglia. Tanara a devenit cunoscuta dupa ce a participat la un reality show, iarla scurt timp dupa aceea, nu trecea zi in care sa nu apara in tabloidele din Marea Britanie. 

In general, comentariile la adresa ei erau negative, asta si din cauza dependentei de operatii estetice. Desi are numai 34de ani, fata sa a inceput sa se deformeze. Iar daca peste implanturile pe care si le-a facut si celalalte mici alterari fanii au reusit sa treaca, ei au desfiintat-o din cauza danturii false.

"Intotdeauna am fost complexata de fata mea. Faptul ca citesc mereu pe Twitter comentariile in care lumea zice ca sunt urata nu face decat sa inrautateasca lucrurile. In fiecare zi cineva zice ceva de rau de mine. Imi spun ca sunt deformata si ca parca as fi copilul lui Michael Jackson... si astea sunt comentariile dragute! Toti urasc cate ceva la fata mea", spunea Chloe Sims la un moment dat in revista Reveal.

Hotarata insa sa corecteze anumite greseli ale trecutului, Chloe a investit 38.000 de lire si si-a refacut dantura. Blonda, cu o noua atitudine, mai increzatoare, vedeta a fost surprinsa in urma cu putin timp de paparazzii asa:

FULLSCREEN
"Mi-au zis ca am dinti de cal". Cum arata Chloe Sims dupa ce a platit peste 38.000 de lire pentru a-si remodela fata
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO