"Mi-e foame". Un videoclip viral de 1 milion de afisari arata diferenta dintre oamenii strazii si cei cu bani

Mi-e foame . Un videoclip viral de 1 milion de afisari arata diferenta dintre oamenii strazii si cei cu bani
Data: 04 Iunie 2015
Un tanar a realizat un experiment impresionant care arata cum reactioneaza oamenii dintr-un fast food atunci cand sunt rugati sa-si imparta mancarea cu o persoana flamanda si reactia unui om al strazii atunci cand este rugat acelasi lucru.

Tanarul intra intr-un restaurant si abordeaza mai multe persoane de la mese. "Mi-e foarte foame. Imi poti da ceva de mancare? Nu am niciun ban", le spune el, iar acestia il privesc nepasatori si il refuza fara prea multe cuvinte.

Partea a doua a experimentului are loc pe strada, unde un prieten al tanarului ii ofera ceva de mancare unui cersetor. Baiatul merge apoi la omul strazii si il roaga sa-si imparta hrana cu el, iar acesta nu ezita sa-i dea un hamburger.

"Uneori, cei care au putin ofera mai mult. Ne castigam traiul din ceea ce primim, dar ne facem viata din ceea ce oferim" este concluzia trasa de tanar la finalul clipului care a strans peste un milion si jumatate de vizualizari pe YouTube.

FULLSCREEN
"Mi-e foame. Poti sa-mi dai ceva de mancare?". Un videoclip viral de 1 milion de afisari arata diferenta dintre oamenii strazii si cei cu bani
  • /



VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO