Michael B. Jordan preferă să se întâlnească numai cu femei albe? Ce spune actorul

Michael B. Jordan preferă să se întâlnească numai cu femei albe? Ce spune actorul
Citeste mai mult despre: Michael B Jordan, femei albe, iubita,
Data: 15 Noiembrie 2018
Michael B. Jordan a fost desemnat ”Bărbatul anului” de revista GQ, un titlu binemeritat.

În 2018, cota actorului a crescut mult la Hollywood, în special grație rolului său din ”Black Panther”. Mulți fani consideră că acesta este o combinație reușită între Will Smith, Tom Cruise și Leonardo DiCaprio, unii dintre cei mai carismatici artiști de la ora actuală. 

Citește și: Bărbatul de care s-a îndrăgostit Naomi Osaka are pumni de fier, dar locuiește cu părinți

Acum câteva luni, într-un interviu pentru Vogue, actorul a dat de înțeles că preferă să se întâlnească doar cu femei albe, ceea ce a stârnit furia fanelor sale de culoare. Acum, acesta neagă că ar fi spus acest lucru.

Mai mult, Michael B. Jordan (31 de ani) insistă că este singur. ”Cariera mea este grozavă. Merge de minune. Nu aș putea spune că nu-mi lipsește nimic. Sunt foarte avansat și matur când vine vorba de multe aspecte ale vieții mele. Nu același lucru pot spune când vine vorba de viața mea personală”.

Actorul explică și decizia de a fi singur: ”Aș putea să te cunosc, chiar acum. Luăm masa, cineva ne poate vedea. Dintr-o dată, tu ești iubita mea. Apoi, toată lumea o să înceapă să vorbească despre tine, o să afle ce cont de Instagram ai, o să caute informații despre tine. Și, apoi, tu și eu vom fi pentru totdeauna asociați unul cu altul. Așa că întreb: cum poți să ieși undeva și să faci avansuri cuiva cu care poate vei fi împreună sau nu? Partea asta este foarte dură”.

Foto. Getty, Instagram

FULLSCREEN
Michael B. Jordan preferă să se întâlnească numai cu femei albe? Ce spune actorul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO