Michael Jackson ar putea avea o piesă nouă la 12 ani de la moarte

Michael Jackson ar putea avea o piesă nouă la 12 ani de la moarte
Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 August 2021
Data actualizare: 30 August 2021
Muzica lui Michael Jackson se bucură se mare succes și azi, însă ar putea dăinui multe decenii de acum încolo. Megastarul a lăsat în urma sa multe piese nelansate, unele înregistrate, pe care frații săi vor să le facă publice.

Familia lui Michael vrea să-l readucă la viață pe „Rege” prin muzica lui. La 12 ani de la moartea megastarului, unul dintre frații lui Michael Jackson a anunțat că fanii vor avea parte de o surpriză. Trupa în care s-a lansat Michael, The Jackson 5, plănuiește lansarea unor melodii la care megastarul lucra înainte să moară.

Ar fi atât de plăcut să fiu în aceeași piesă cu Michael încă o dată. Vom încerca orice ar putea funcționa, ca să vedem ce se întâmplă. E, cu siguranță, o idee genială. Este încă multă muzică de lansat. Au încă muzică. A lăsat câteva lucruri în urmă”, a spus Tito Jackson, conform The Sun.

Citește și: FOTO Cum arăta dormitorul lui Michael Jackson în ziua morții sale

Tito, fratele mai mare al lui Michael, este membru fondator al formației The Jackson 5, care mai târziu și-a luat numele The Jacksons. Trupa mai cântă și azi, însă membrii trupei sunt doar 4: Jackie, Tito, Jermaine și Marlon.

Tito Jackson a anunțat că trupa plănuiește să lanseze un album nou, la 32 de ani de la ultimul disc, 2.300 Jackson Street.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies