Michael Jackson, cerut in casatorie de Elizabeth Taylor! FOTO si VIDEO

Michael Jackson, cerut in casatorie de Elizabeth Taylor! FOTO si VIDEO
Data publicarii: 25 Iunie 2010
Data actualizare: 25 Iunie 2010
Poate cel mai mare secret legat de viata sentimentala a lui Michael Jackson, de la a carui moarte se implineste astazi un an, este acela ca, dupa ce Lisa Marie Presley a divortat de el, in 1996, “regele muzicii pop” s-a indragostit de Elizabeth Taylor, iar aceasta l-a cerut in casatorie. La vremea respectiva, Michael avea 38 de ani, iar Elizabeth - 64.

Intr-un interviu acordat Barbarei Walters, la cateva zile dupa ce a murit Michael Jackson, Lisa Marie Presley, ex-sotia lui, a dezvaluit mai multe secrete din viata megastarului.

Astfel, ea a povestit ca dupa divortul lor din 1996, a sunat-o Michael intr-o noapte ca sa ii spuna ca Elizabeth Taylor tocmai ii propusese ceva.
Ce ti-a propus?”, l-a intrebat Lisa Marie.
Sa ne casatorim”, a fost replica lui Michael.
Michael, voi doi ar trebuie sa puneti jos sticla de scotch si sa va reveniti, sa va vedeti fiecare de viata lui. De fapt, unde te afli acum exact?”
Ei, bine, in acest moment, stau in poala doamnei Taylor”.
Lisa Marie a inceput sa rada, iar Michael s-a suparat si i-a inchis telefonul.

Michael Jackson si Elizabeth Taylor nu au fost casatoriti niciodata, insa au ramas foarte buni prieteni. Michael a continuat sa ii cante lui Elizabeth ori de cate ori se intalneau cantecul ei favorit, “Beat It”, in timp ce artista dansa un fel de paso doble.

Prieteni de-o viata, Michael Jackson si Elizabeth Taylor au fost la numeroase evenimente impreuna, iar fotografii au surprins instantanee in care cei doi se tineau strans de mana.

In ziua cand a murit Michael, Elizabeth, bolnava, a revenit in scaunul cu rotile. Devastata, ea nu s-a simtit in stare sa participe la funerarii.

RIP, Michael!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies