Michael Jackson nu agrea sa fie fotografiat FOTO

Michael Jackson nu agrea sa fie fotografiat FOTO
Data publicarii: 19 Octombrie 2010
Data actualizare: 19 Octombrie 2010
Dupa cum marturiseste Arno Bani, fotograful lui Michael Jackson, care l-a imortalizat pe artist in 1999 pentru coperta albumului “Invincible”, regele muzicii pop nu era prea incantat sa faca fotografii.  

Fotograful Arno Bani povesteste ca Michael detesta sa fie fotografiat, insa era multumit ca a intalnit un tanar fotograf talentat nescarbit de mediul artistic, cum era deja regele muzicii pop.

Bani avea 23 de ani pe atunci si i-a atras atentia lui Michael Jackson dupa ce a facut o coperta pentru “Sunday Times”, maegastarul l-a cautat si asa a inceput colaborarea dintre ei, care a durat pana la moartea artistului.

Pe 13 decembrie, la Paris, 93 de imagini inedite nefolosite pentru albumul “Invincible”, vor fi scoase la licitatie, la "Pierre Berge & Associes". Printre imagini se afla si patru portrete alese de Michael, dintre care se detaseaza aceea in care Jackson este trist si are un ochi pictat in albastru. Pana atunci, imaginile pot fi admírate in expozitia al carei vernisaj a fost sambata, 16 octombrie.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!