Michelle Obama, atac la Donald Trump: “Răspândește minciuni pentru a câștiga alegerile”

Michelle Obama, atac la Donald Trump:  Răspândește minciuni pentru a câștiga alegerile
Autor: Alina Popa
Data: 07 Octombrie 2020
Un nou val de critici la adresa lui Donald Trump. De data aceasta, cea care îl critică pe Trump este fosta Primă Doamnă de la Casa Albă, Michelle Obama. Soția lui Barack Obama spune despre republican că este “rasist” și că “răspândește minciuni pentru a câștiga alegerile”.  

Mai este mai puțin de o lună până la alegerile din SUA și se întețește lupta pentru fotoliul de la Casa Albă. Donald Trump a primit o nouă lovitură după ce Michelle Obama, poate cea mai iubită și respectată Primă Doamnă a Americii, a lansat un material video în care îl face zob pe miliardar. 

Citește și

«Donald Trump este rasist și seamănă frica și confuzia în rândul americanilor» 

Clipul de 24 de minute, care apare și pe contul de Instagram al nevestei lui Barack Obama, a adunat aproape 3 milioane de vizualizări în mai puțin de 20 de ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

“Ceea ce face preşedintele este în mod clar greşit, este rău din punct de vedere moral şi, da, este rasist", a subliniat Michelle Obama, făcând referire la valul de manifestații împotriva brutalității poliției și la cazul George Floyd. “În faţa minciunilor lui Trump şi conspiraţiilor nebune pe care le repetă iar și iar, până și oamenilor rezonabili le poate fi teamă. Singurul lucru la care acest președinte este bun este acela de a utiliza frica, confuzia şi a răspândi minciuni ca să câştige alegerile", a subliniat Michelle Obama.

Ea i-a îndemnat pe americani să iasă la vot și să-l susțină pe Joe Biden. “Pentru toți tinerii, pentru toți cei de culoare, pentru oricine se simte frustrat și înstrăinat de tot acest sistem. Vă înteleg. Chiar vă înțeleg. Căutați în inimă, apoi în conștiință, apoi votați-l pe Joe Biden de parcă viața voastră ar depinde de el”, a mai spus Michelle, potrivit CNN

FOTO: Getty Images

Vezi și VIDEO: Moment intens între Andrei Stoica și Anna Lesko. Cum l-a ajutat cântăreața pe celebrul luptător

FULLSCREEN
Michelle Obama, atac la Donald Trump: “Răspândește minciuni pentru a câștiga alegerile”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies