Michelle Obama, criticată dur după ce a făcut o remarcă la adresa Melaniei Trump

Michelle Obama, criticată dur după ce a făcut o remarcă la adresa Melaniei Trump
Citeste mai mult despre: Michelle Obama, Melania Trump,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Decembrie 2018
Data actualizare: 21 Decembrie 2018
Fosta Primă Doamnă a făcut o remarcă la adresa actualei Prime Doamne a Statelor Unite, Melania Trump. 

Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, Michelle a făcut o remarcă mai puțin elegantă la adresa Melaniei.

Întrebată cum a fost momentul când a părăsit Casa Albă, imediat după ce Donald Trump a câștigat alegerile, Michelle a spus: „A fost simplu, am zis, pur și simplu: <Bye, Felicia!>” (n.r. o referire la un personaj din serialul „Friday”, foarte popular în anii ’90). 

„A fost foarte trist s-o văd pe soția fostului președinte Obama – o femeie pe care, altfel, o admir - coborând atât de jos pentru a o umili pe Melania. Michelle e o femeie foarte inteligentă și a știut în mod sigur ce face atunci când a ales numele Felicia, care, din punct de vedere fonetic, seamănă cu Melania.”, a scris Piers Morgan într-un editorial publicat în tabloidul britanic Daily Mail.

Ploaia de critici a continuat și pe Twitter, acolo unde utilizatorii americani au dezaprobat comportamentul actualei Prime Doamne.

Context:

Michelle e prezentă în ultima vreme tot mai des în calitate de invitat în diverse show-uri TV, ea aflându-se în acest moment într-un turneu de promovare al celei mai recente cărți pe care a scris-o, „Becoming”. 

CNN scrie că volumul a depășit deja recordul cărții cunoscutului jurnalist american Bob Woodward: s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare la doar o săptămână de la lansare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle and mac n cheese while BECOMING #imbecomingtoo #becomingmichelleobama

A post shared by Kira Simon (@kiranichole3749) on

În volumul „Becoming” soția fostului președinte american Barack Obama rememorează timpul pe care l-a petrecut în Chicago, orașul ei natal, dar și timpul petrecut la Casa Albă. 

Editura Penguin Random House, care a publicat cartea lui Michelle, a anunțat că volumul e bestseller în Europa, Scandinavia și Marea Britanie. 

Reprezentanții editurii, citați de CNN, au mai anunțat că „Becoming" a generat în prima săptămână încasări mai mari decât volumul „Fear - Trump in the White House”, semnat de celebrul jurnalist american Bob Woodward. (n.r. Woodward e cunoscut mai ales datorită investigației Watergate, care a dus la căderea președintelui american Richard Nixon. Investigația Watergate a fost semnată de Woodward și colegul său de la The Washington Post, Carl Bernstein. Nixon a fost urmat de Gerald Ford, care ulterior l-a scăpat pe Nixon de impeachment.)

De asemenea, volumul „Becoming" ramâne inclusiv pe primul loc al clasamentului și pe listele online ale site-urilor Amazon şi Barnes & Noble.

Și Barack Obama urmează să lanseze un volum de memorii care va fi publicat de aceeași editură, Penguin Random House.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies