Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina

Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina
Citeste mai mult despre: Michelle Obama, Regina,
Data: 15 Aprilie 2019
Aflată la Londra, Michella Obama a explicat de ce a încălcat protocolul la recepția de la Palatul Buckingham de acum 10 ani.

În 2009, pe când era Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama a încălcat grav protocolul îmbrățișând-o pe Regină, în timpul unei vizite la Palatul Buckingham. 

Citește și

Citește și: Ce se va întâmpla la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta și-a plănuit în detaliu înmormântarea

Michelle Obama (55 de ani), care se află la Londra pentru a-și promova cartea ei best-seller de memorii, a spus, referitor la acel moment: ”Yikes! Îmi pare rău, oameni buni”, adăugând însă că a fost o reacție umană firească.

Aceasta a spus că nu regretă nimic: ”Printre liderii lumii sunt oameni care au grijă ca protocolul să fie respectat și oameni care nu-și doresc toate acele reguli de protocol.

Așa stau lucrurile. Așa că nu știu dacă m-aș fi comportat diferit, pentru că a fost o reacție umană firească”.

Michelle Obama mărturisește că a fost impresionantă de decizia Reginei de a purta o mică insignă pe care ea și soțul ei, Barack Obama, i-o dăruiseră drept cadou. 

”Este o persoană extrem de caldă. Și de amuzantă. Și este elegantă și bună și grațioasă. Stăteam alături de Regină și ea purta o superbă rochie și o coroană și o mulțime de diamante. Și, deși ținuta ei era glorioasă, a adăugat mica insignă pe care i-am dăruit-o noi, iar eu am reacționat de genul: ”Oh, purtați insigna de la noi”, iar ea a răspuns: ”Mm mm da”.

Foto: Getty 

Vezi și: Este incredibil, dar nu imposibil!

FULLSCREEN
Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies