Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina

Michelle Obama explică de ce a încălcat protocolul la întâlnirea cu Regina
Citeste mai mult despre: Michelle Obama, Regina,
Data publicarii: 15 Aprilie 2019
Data actualizare: 15 Aprilie 2019
Aflată la Londra, Michella Obama a explicat de ce a încălcat protocolul la recepția de la Palatul Buckingham de acum 10 ani.

În 2009, pe când era Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama a încălcat grav protocolul îmbrățișând-o pe Regină, în timpul unei vizite la Palatul Buckingham. 

Citește și: Ce se va întâmpla la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Aceasta și-a plănuit în detaliu înmormântarea

Michelle Obama (55 de ani), care se află la Londra pentru a-și promova cartea ei best-seller de memorii, a spus, referitor la acel moment: ”Yikes! Îmi pare rău, oameni buni”, adăugând însă că a fost o reacție umană firească.

Aceasta a spus că nu regretă nimic: ”Printre liderii lumii sunt oameni care au grijă ca protocolul să fie respectat și oameni care nu-și doresc toate acele reguli de protocol.

Așa stau lucrurile. Așa că nu știu dacă m-aș fi comportat diferit, pentru că a fost o reacție umană firească”.

Michelle Obama mărturisește că a fost impresionantă de decizia Reginei de a purta o mică insignă pe care ea și soțul ei, Barack Obama, i-o dăruiseră drept cadou. 

”Este o persoană extrem de caldă. Și de amuzantă. Și este elegantă și bună și grațioasă. Stăteam alături de Regină și ea purta o superbă rochie și o coroană și o mulțime de diamante. Și, deși ținuta ei era glorioasă, a adăugat mica insignă pe care i-am dăruit-o noi, iar eu am reacționat de genul: ”Oh, purtați insigna de la noi”, iar ea a răspuns: ”Mm mm da”.

Foto: Getty 

Vezi și: Este incredibil, dar nu imposibil!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!