Michelle Obama, mai tare ca omul care a dus la căderea lui Nixon 

Michelle Obama, mai tare ca omul care a dus la căderea lui Nixon
Citeste mai mult despre: Michelle Obama,
Autor: Redactia
Data: 22 Noiembrie 2018
„Becoming”, noua carte a fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama, a depășit recordul cărții cunoscutului jurnalist american Bob Woodward: s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare la doar o săptămână de la lansare, informează CNN.

În volumul „Becoming” soția fostului președinte american Barack Obama rememorează timpul pe care l-a petrecut în Chicago, orașul ei natal, dar și timpul petrecut la Casa Albă. 

Citește și

Editura Penguin Random House, care a publicat cartea lui Michelle, a anunțat că volumul e bestseller în Europa, Scandinavia și Marea Britanie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle and mac n cheese while BECOMING #imbecomingtoo #becomingmichelleobama

A post shared by Kira Simon (@kiranichole3749) on

Reprezentanții editurii, citați de CNN, au mai anunțat că „Becoming" a generat în prima săptămână încasări mai mari decât volumul „Fear - Trump in the White House”, semnat de celebrul jurnalist american Bob Woodward. (n.r. Woodward e cunoscut mai ales datorită investigației Watergate, care a dus la căderea președintelui american Richard Nixon. Investigația Watergate a fost semnată de Woodward și colegul său de la The Washington Post, Carl Bernstein. Nixon a fost urmat de Gerald Ford, care ulterior l-a scăpat pe Nixon de impeachment.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaik Willis (@jaikwillis) on

De asemenea, volumul „Becoming" ramâne inclusiv pe primul loc al clasamentului și pe listele online ale site-urilor Amazon şi Barnes & Noble.

Și Barack Obama urmează să lanseze un volum de memorii care va fi publicat de aceeași editură, Penguin Random House. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies