Mick Jagger, relație pasională cu un alt membru al trupei Rolling Stones. ”Știam că este bisexual”

Mick Jagger, relație pasională cu un alt membru al trupei Rolling Stones. Știam că este bisexual
Citeste mai mult despre: Mick Jagger, bisexual,
Data publicarii: 07 Octombrie 2022
Data actualizare: 07 Octombrie 2022
Mick Jagger, ajuns acum la 79 de ani, este unul dintre cei mai populari muzicieni britanici din toate timpurile, el fiind si cel care a fondat trupa Rolling Stones. 

Dezvăluirea legată de aventurile sale intime cu doi colegi de trupă a apărut într-o nouă carte intitulată ‘’The Stone Age", despre cea mai mare trupă de rock'n'roll din lume.

Cunoscut pentru viața sa amoroasă furtunoasă, artistul Mick Jagger a avut în trecut relații cu cele mai dorite femei din lume, printre care Jerry Hall, Anita Pallenberg și Marsha Hunt. Pe lângă palmaresul impresionant de femei cu care s-a iubit, Mick a avut însă relații și cu mai mulți bărbați, printre care se numără și 2 dintre membrii consacratei trupe, trupă ce valorează peste 1 miliard de dolari. 

Celebra autoare Lesley-Ann Jones spune în cartea "The Stone Age" că ar trebui să îl vedem pe Mick Jagger ca pe o "legendă bisexuală". Ea a sugerat în paginile cărții că Jagger a avut aventuri cu Keith Richards în primele zile ale grupului, precum și cu chitaristul Mick Taylor. 

Richards, la rândul său, a spus la vremea respectivă: "Mick și cu mine trăim din focul dintre noi. Am fost făcuți unul pentru celălalt.”

Este menționată în carte și presupusa legătură a lui Jagger cu David Bowie, cântăreața Ava Cherry vorbind anterior despre faptul că a făcut sex în trei cu Jagger și Bowie. La fel și o presupusă aventură cu actorul austriac Helmut Berger - cel care i-a făcut de fapt cunoștință lui Jagger cu prima lui soție, Bianca.

Autoarea Ann Jones notează că Jagger și Richards erau într-adevăr atrași unul de celălalt. Fosta iubită Anita Pallenberg a declarat că: "De când i-am întâlnit prima dată, am văzut că Mick era îndrăgostit de Keith". Regretata actriță a mai menționat: "Aveam o bănuială că între ei exista o energie sexuală. Știam că Mick era bisexual".

Într-o carte din 2012, Christopher Andersen a mai scris că membrii anturajului trupei "i-au surprins pe cei doi Mick dormind împreună în pat", ceea ce a dus la numeroase zvonuri despre aventura celor doi artiști. 

Mick Taylor a declarat ulterior că a părăsit trupa Rolling Stones pentru a se îndepărta de droguri - folosirea heroinei în culisele trupei fiind bine cunoscută. 

Purtătorii de cuvânt ai lui Jagger, Richards și Taylor nu au comentat acest subiect. 

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies