Micul Archie e deja la a treia bona la numai trei luni. Ce i-a nemulțumit pe Meghan și pe Harry la celelalte angajate

Micul Archie e deja la a treia bona la numai trei luni. Ce i-a nemulțumit pe Meghan și pe Harry la celelalte angajate
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Archie, printul Harry,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 August 2019
Data actualizare: 21 August 2019
Prințul Harry și Meghan Markle au angajat o a treia bonă pentru micul Archie, despre care spun că este “trimisă de Dumnezeu”.

După ce au concediat două bone, pe prima din cauza faptului că era lipsită de profesionalism, iar pe a doua din cauză că lucra doar pe timp de noapte, Prințul Harry și Meghan Markle au găsit, în sfârșit, bona perfecta.

Noua bonă i-a acompaniat pe cei doi în vacanța din sudul Franței, la pensiunea lui Elton John. Aceasta a călătorit alături de ei la bordul unuia dintre avionalele private ale Familiei Regale.

O sursă a declarat publicatiei The Sun că cea de-a treia bonă se potrivește foarte bine cerințelor familiei regale și parcă a fost trimisă de Dumnezeu.

Se comportă exemplar cu micuțul Archie și, pur și simplu, îl adoră. Harry și Meghan sunt foarte mulțumiți de ea.

Noua bonă nu locuiește împreună cu Ducele și Ducesa de Sussex, însă va merge alături de ei în turneul regal de luna viitoare.

Meghan a pierdut o mare parte din staff de când s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Asistentul ei personal, Melissa Touabti a demisionat după doar șase luni, spunând că a fost făcut să plângă în nenumărate rânduri. După câteva săptămâni, și secretara privată a cuplului regal a demisionat, după o colaborare de 17 ani cu familia regală.

Și bodyguard-ul lui Meghan a demisionat după doar șase luni, urmat de cei doi asistenți ai secretarei, Amy Pickerall și Heather Wong.

Surse apropiate Familiei Regale au declarat că au ales bonele pentru Archie după criterii personale și în funcție de nevoile micuțului și ale părinților.

Sursă foto: Getty images

Vezi și: Meghan Markle angajează dădacă nouă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies