Micul prinț Louis, vedeta unui eveniment regal. Ce gest amuzant a făcut micuțul

Micul prinț Louis, vedeta unui eveniment regal. Ce gest amuzant a făcut micuțul
Citeste mai mult despre: Printul Louis, Regina,
Data: 10 Iunie 2019
În weekend, prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai acestora au participat la un eveniment regal, Trooping of the Colour.

Mai mulți membri ai familiei regale britanice au apărut pe balconul palatului Buckingham pentru a urmări spectacolul aviatic, iar cei care au atras atenția au fost Kate, William și, în special, prințul Louis, cel mai mic dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Citește și: Meghan Markle, apariție spectaculoasă la doar 4 săptămâni de la nașterea micuțului Archie. Ce ținută a purtat Ducesa

Louis, care stătea în brațele tatălui său, a fost surprins sugându-și degetul cel mare, iar Kate l-a corectat imediat, scoțându-i mânuța din gură. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

De asemenea, prințul Louis a devenit vedeta evenimentul când, în timpul paradei, acesta a făcut viguros cu mâna, făcându-i pe William și Kate să izbucnească în râs. 

Prințul, care a împlinit un an și o lună, a purtat o cămașă albă, care arată identic cu cea purtată de Prințul Harry, unchiul său, pe vremea când era copil, în cadrul aceluiași eveniment.

Fanii au fost extrem de impresionați, lăudând-o pe Kate Middleton pentru faptul că „reciclează” hăinuțele, dar și pentru omagiul adus, prin această alegere vestimentară, unul alt membru al familiei regale.

La fastuosul eveniment, organizat în cinstea Reginei, prințesa Charlotte a salutat și ea entuziastă mulțimea, în timp ce fratele ei mai mare, Prințul George, nu a părut extrem de impresionat. 

Foto; Getty 
 

FULLSCREEN
Micul prinț Louis, vedeta unui eveniment regal. Ce gest amuzant a făcut micuțul
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies