Mieunatul acestui motan este cel mai adorabil lucru pe care-l poți auzi azi VIDEO

Mieunatul acestui motan este cel mai adorabil lucru pe care-l poți auzi azi VIDEO
Billy știe să ajungă la inima oamenilor. FOTO: Twitter
Citeste mai mult despre: motan, mieunat, motanul Billy, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Octombrie 2022
Data actualizare: 05 Octombrie 2022
Un motan pe nume Billy a ajuns star pe internet după ce stăpânul lui a distribuit un clip pe rețelele sociale. Pisoiul a topit inimile internauților cu mieunatul lui care a fost repede transformat într-un hit de un artist internațional.

Un motan pe nume Billy a ajuns vedetă pe internet după ce a oferit internauților o mostră din mieunatul său adorabil. Stăpânul lui a dezvăluit că pisoiul are un „puternic accent irlandez” atunci când miaună, dar cine își poate da seama mai bine decât el!?

Clipul a fost postat online în 2018, însă s-a viralizat în 2022, pe Twitter, unde a strâns aproape 750.000 de vizualizări.

Un pisoi cu cel mai puternic accent irlandez este cel mai bun lucru pe care-l vei vedea pe internet azi”, a scris Myles O’Reilly pe Twitter. Să vedem dacă e așa!

Mieunatul lui Billy a fost sursă de inspirație și pentru artistul David Scott, cunoscut sub numele de scenă The Kiffness. Muzicianul din Africa de Sud, care e și producător muzical, a creat o piesă folosind mieunatul adorabil al lui Billy. 

Clipul postat pe YouTube este unul dintre cele mai urmărite proiecte ale sale. 


 

The Kiffness a mixat și legendarul cântec patritic Oi u luzi chervona kalyna, interpretat de starul rock Andrei Hlivniuc în primele zile ale războiului din Ucraina.

Fotografii: Twitter

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies