Mihaela Bilic este Doctor de bine la PRO TV, din toamnă

Mihaela Bilic este Doctor de bine la PRO TV, din toamnă
Mihaela Bilic va prezenta „Doctor de bine”. FOTO: Agerpres
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 August 2021
Data actualizare: 25 August 2021
Mihaela Bilic se alătură echipei PRO TV. Din această toamnă, medicul nutriționist va prezenta emisiunea „Doctor de bine”, care va fi difuzată atât la TV, în cadrul Știrilor PRO TV, cât și în mediul online.

Cele mai bune sfaturi despre nutriție, alimentație sănătoasă și tratamente inovatoare vor fi, din această toamnă, la PRO TV. Mihaela Bilic vine la Doctor de bine din postura de specialist în nutriție și viață sănătoasă. 

Emisiunea Doctor de bine va continua să fie difuzată și în mediul online, pe stirileprotv.ro și PROTVPlus.ro.

Până acum emisiunea a fost difuzată exclusiv online. Liliana Curea, Andreea Groza și invitații lor au oferit cele mai avizate sfaturi medicale despre afecțiunile momentului, simptome, tratamente și conduita corectă pentru fiecare dintre ele. Cele două realizatoare continuă în echipa emisiunii Doctor de bine.

Proiectul Doctor de bine a fost lansat în martie 2020, pe site-ul stirileprotv.ro și pe PROTV Plus. În septembrie 2020, site-ul www.doctordebine.ro a devenit principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al PRO TV.

Succesul înregistrat în mediul online a determinat echipa să extindă proiectul în zona TV.

Grila de toamnă PRO TV - Ce show-uri vei vedea la TV din septembrie

Rămâneți pe PRO TV pentru a descoperi și mai multe sfaturi despre cum puteți aborda un stil de viață sănătos și echilibrat și când e momentul să apelați la medic pentru consultații de specialitate.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!